Şimdi Ara

Şifreli yayın izlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şampiyonlar ligi yakında başlayacak iptv üzerinden izliyorum ancak görüntü kalitesi pek hoşuma gitmiyor. Bi kaç yazıyı okudum oralarda ccam, funserver gibi yazılar vardı ancak ben onları pek anlamadım. Onlar hakkında bişeyler sormak istiyorum.

Bende Lg smart tv var dahili uydu alıcılı ona galiba biss key girilmiyormuş. Bi tane uydu alıcısı almam şart ama bunların otomatik şifre çözenlerinden mi var gerekiyor yoksa sadece biss key mi giriliyor.

Yurt dışında Türkçe dil seçeneği var mı?

Birde almam gereken uydu alıcısı boyutunu nerden öğrenebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnncer -- 9 Eylül 2019; 12:1:27 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Şifreli Yayın İzleme: Kapsamlı Bir Kılavuz

Şifreli yayın, yalnızca yetkili abonelere sunulan premium içerikleri ifade eder. Özel şifreleme teknolojileri, yetkisiz erişimi önleyerek bu içeriğin korunmasını sağlar. Şifreli kanalları izlemek için bir şifreli kanal açma cihazına veya hizmete ihtiyacınız vardır.

Şifreli Kanal Açma Cihazları ve Hizmetleri

Birkaç farklı şifreli kanal açma cihazı ve hizmeti mevcuttur. Bunlar şunları içerir:

• Kablolu veya uydu alıcı kutuları: Bu cihazlar, şifrelenmiş sinyalleri almak ve televizyonunuza görüntülemek için kullanılır.
    • Akış hizmetleri: Netflix, Hulu ve Amazon Prime Video gibi akış hizmetleri, şifrelenmiş içerikleri internet üzerinden sunar.
    • Akıllı TV'ler: Bazı akıllı TV'ler, şifreli kanalları doğrudan internetten yayınlamanıza olanak tanıyan yerleşik şifre çözücülere sahiptir.

Şifreli Kanalların Maliyeti

Şifreli kanalların maliyeti, seçtiğiniz hizmete ve abone olduğunuz paketlere bağlı olarak değişir. Bazı temel paketler aylık birkaç dolar kadar düşük olabilirken, premium paketler daha fazla seçenek ve daha yüksek bir fiyatla gelir.

Şifreli Yayını İzlemenin Yasal Yönleri

Ülkelerin şifreli yayın izlemeyle ilgili kendi yasaları vardır. Şifreli kanalları yalnızca yetkili bir abone olarak izlemeniz gerektiğini unutmamak önemlidir. Yetkisiz erişim, telif hakkı ihlali veya diğer yasal sorunlara yol açabilir.

Şifreli Kanal Açma Teknikleri ve Donanımları

Şifreli kanal açma teknikleri ve donanımları, yetkisiz olarak şifreli kanallara erişmek için kullanılır. Ancak bu yasa dışıdır ve ciddi sonuçlara yol açabilir. Şifreli kanalları güvenli ve yasal bir şekilde izlemeniz önemle tavsiye edilir.

Sonuç

Şifreli yayın, premium içeriklere erişmenin bir yoludur. Bir şifreli kanal açma cihazı veya hizmeti kullanarak şifreli kanalları izleyebilirsiniz. Şifreli yayın izleme maliyeti ve yasal yönleri, seçtiğiniz hizmete ve konumunuza bağlı olarak değişir. Şifreli kanalları yalnızca yetkili bir abone olarak izlemeniz ve yetkisiz erişimden kaçınmanız gerektiğini unutmayın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bildiğim kadarıyla genelde enigma / enigma2 işletim sistemlerine sahip uydu alıcılarında dediğiniz işlem oluyo. onlarda da uydu/çanak/internet bağlantısı olması gerekir ve yabancı sitelerden( n11 gibi sitelerde de mevcut) günlük/haftalık/aylık... ccam serverleri paketleri almanız gerekmekte.
    Eğer IPTV olarak alırsanız lg smart tv de SSIPTV uygulamasıyla çanaksız sadece internet üzerinden yayın izlenir. tabi görüntü kalitesi, takılmama donmama olayı internet hızına bağlıdır. sorun yaşamamak için -bence- en az 16-20 mbit hız olmalı.
  • İptv üzerinden izliyorum ama görüntü kalitesi önemli benim için. 1080p olmasına rağmen pek net olmuyorlar birde interneti izleyeceğim zaman yükleniyorlar donma sorunu oluyor bazen o yüzden bu uydu alıcısı ile hem net görüntü alırım hemde internet derdim pek olmaz diye düşüyorum bunu ama iş uydu alıcısında mı bitiyor yoksa ccam funsever gibi şeylerde mi onu anlayamadım.
  • Şifresiz maç için en iyisi azerspace uydusu
    Türksat lnb sinin yanına 1 lnb eklemek yeterli,ben bantla yapıştırdım 20 liralık lnb yi,kablo vardı zaten diseqc kullanmadım,aparat da kullanmadım
    Normalde idman tv sd biss ama cbc sport hd bende biss olmadan açılıyor,belki tv de dahili uyduda açılabilir,uydu alıcı almadan önce mutlaka tv de denemek lazım

Cccam,funserver vs. de internet bağlantısı lazım,takılma donma da olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 10 Eylül 2019; 0:14:43 >
  • merhaba bende az çok bilgimi sunayım, ccam da donna kesinlikle olnaz 1 mitde bile çünkü yayın çanaktan uydudan geliyor, şifreyi İnternet kırıyor, yıllar evvel Dreambox 500 ile bu şekilde izliyordum.. ama artık ccam kalmadı varsa yoksa ıp tv...
  • Ben öyle geniş kapsamlı yayın izlemek gibi düşüncem yok iptv görüntü kalitesi hoşuma gitmiyor sadece maç seyretmek için arıyorum ama bir türlü şöyle yapman lazım diyen çıkmadı bir sürü cam var oscam cccam funserver gibi hangisi iyi hangisi işimi görür bi türlü bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnncer

Ben öyle geniş kapsamlı yayın izlemek gibi düşüncem yok iptv görüntü kalitesi hoşuma gitmiyor sadece maç seyretmek için arıyorum ama bir türlü şöyle yapman lazım diyen çıkmadı bir sürü cam var oscam cccam funserver gibi hangisi iyi hangisi işimi görür bi türlü bulamadım
    Yabancı uydularda bulunan kanallardan maç izlemek istiyorsanız cebinizden en az 1000 TL çıkmasını göze almanız gerekiyor.
    İlk önce bulunduğunuz konumun yayınları almaya elverişli olması lazım.
    0.8 - 9 - 13 - 16 - 19 - 23.5 uydularını alacak multifeed anten sistemi gerekir. Bunu yapmaya işi bilen adam lazım.
    Sıfır veya 2. el enigma2 yazılımlı uydu cihazı almanız gerekir. Param var derseniz 4k cihaz daha mantıklı olur. Neden enigma 2 cihaz, çünkü hız, görüntü kalitesi ve şifre çözme konusunda üstüne yoktur.
    Yayınları çözecek server en son ve kolay olan iştir.
    Turkey forum adlı bir site var, orada pek çok şeyin bilgisi mevcut.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YouTube ve uydu kanalları için tv
    geçen hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ulusalonur kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkürler. Bende hangisi önemli onu bilmiyordum önemli olan cihazmış anlaşılan. Serverların hepsi aynı mı satıcılardaki brüt şekilde mi yoksa farklılık gösterir mi? Ben İzmirde yaşıyorum burada çekip çekmediğini anlayabileceğim bir site var mı acaba. 4k tv var ama cihaz fiyatları ucuksa gerek yok gibi full hd önerebileceğiniz bişey olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnncer

Yorumun için teşekkürler. Bende hangisi önemli onu bilmiyordum önemli olan cihazmış anlaşılan. Serverların hepsi aynı mı satıcılardaki brüt şekilde mi yoksa farklılık gösterir mi? Ben İzmirde yaşıyorum burada çekip çekmediğini anlayabileceğim bir site var mı acaba. 4k tv var ama cihaz fiyatları ucuksa gerek yok gibi full hd önerebileceğiniz bişey olursa sevinirim.
    Serveri şimdilik aklınızdan çıkarın, o en kolay iş, free server ile bile çoğu kanalı seyredersiniz. Konum derken yaşadığınız yer kadar çanak anteni koyacağınız yerden bahsettim. İl olarak müsait ama yön olarakta müsait olduğundan emin olunuz. Anten işini ayarlamadan uydu alıcı almayınız. Sahibinden ve Turkey forum sitesi 2. el bölümünde enigma2 cihazlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulusalonur -- 12 Eylül 2019; 22:22:24 >
  • ulusalonur kullanıcısına yanıt
    Müstakil evde oturuyorum çanak anten borusunun olduğu yerin 5 10 metre önünde bina var ama olmasada başka yere kurabilirim. Çanak anten boyutunun ne kadar olması lazım en az.
  • En az 90 lık çanak olması lazım. İşi bilen biri ile yer tayini yaparsanız daha iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.