Şimdi Ara

sifrey unuttuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayarı iki kisi kullanıyoruz ... ARkdasım bi sifre koymus yeni program yuklerlen sifre istiyor .. ama sifreyi unuttuk ...Format atmadan bu problemi cozmemiz mumkun mu ?

• kardes su format ısını bılıyorsan yardım edermısın bana yaa
  • format atmadan yapılacak cok sey vardır ınternet ortamında bır haylı sıfre kırıcı program bulunur bunları bır dene olmadı mı ben sana bır program soyleyeyım. Hirens boot cd bunun 7.0 surumunu ınternetten download et vede ıso dosyasını bootable olarak ayarla sonra yapman gerken tek sey var programın ıcerıgını bıraz kurcala her turlu sıfreyı kırabılırsın.

Kolay gelsın............
  • slm ..
    Soylediginiz Dosyayı indirdik ama onuda kuramadık.. onada sifre istiyor ..
  • bi kere bende de aynı sorun olmuştu 3 gün uğraşmıştım.... bence hiç uğraşma çak formatı gitsin......................
  • kullanıcı hesaplarında şifre istiyorsa bana ulaş halledebiliriz kolay nihat1551@hotmail
  • Arisk Key
    Protected Storage Passview
    Win9x Passview
    bu proğramları denermisin hepsi xp ile ilgili şifrelerle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilit şifresini unuttum :/
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayarı güvenli kpten dene!
  • KONU İLGİNÇ
    TAKİP ETMEK GEREKECEK
    YAW BU DH DE ÖĞRNECEK ÇOK ŞEY VAR
  • BUYRUN BİŞEY DEĞİL

PAROLASI UNUTULAN PC İ AÇMAK :çalıştır :

1)control userpasswords2 yazılır..administrator den alla parola sıfırlanır

2) bilgisayarı guwenli kipte baslat ..açıldıktan sonra administrator sekmesine gel..sonra windows acılacak baslat-ayarlar-denetim masası-kullanıcı hesapları--oradan sifreni kaybettiğin kullanıcı girisinin şifresini yeniden yaz..

3)eger administratora sifre konmamissa sifre istedigi yerde ctrl+alt+del(2 defa hizli)'e bas acilan yerde kullanici adina administrator yaz. bilgisayar acilacaktir. acildiktan sonra kullanisi hesabi bolumunden sifreli kullanicinin sifresini iptal
    edebilirsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.