selam.. Bilgisayarı iki kisi kullanıyoruz ... ARkdasım bi sifre koymus yeni program yuklerlen sifre istiyor .. ama sifreyi unuttuk ...Format atmadan bu problemi cozmemiz mumkun mu ?
kardes su format ısını bılıyorsan yardım edermısın bana yaa
format atmadan yapılacak cok sey vardır ınternet ortamında bır haylı sıfre kırıcı program bulunur bunları bır dene olmadı mı ben sana bır program soyleyeyım. Hirens boot cd bunun 7.0 surumunu ınternetten download et vede ıso dosyasını bootable olarak ayarla sonra yapman gerken tek sey var programın ıcerıgını bıraz kurcala her turlu sıfreyı kırabılırsın.
KONU İLGİNÇ TAKİP ETMEK GEREKECEK YAW BU DH DE ÖĞRNECEK ÇOK ŞEY VAR
BUYRUN BİŞEY DEĞİL
PAROLASI UNUTULAN PC İ AÇMAK :çalıştır :
1)control userpasswords2 yazılır..administrator den alla parola sıfırlanır
2) bilgisayarı guwenli kipte baslat ..açıldıktan sonra administrator sekmesine gel..sonra windows acılacak baslat-ayarlar-denetim masası-kullanıcı hesapları--oradan sifreni kaybettiğin kullanıcı girisinin şifresini yeniden yaz..
3)eger administratora sifre konmamissa sifre istedigi yerde ctrl+alt+del(2 defa hizli)'e bas acilan yerde kullanici adina administrator yaz. bilgisayar acilacaktir. acildiktan sonra kullanisi hesabi bolumunden sifreli kullanicinin sifresini iptal edebilirsin...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme