Normal midir beyler baslayali 3 ay oldu gunde 3-4 dal icerim baya bi basim donuyor
Boşver kardeşim .bırak
Aynen aga bende 1 senedir tek tük icerim hala da ilk sigarada doner basın
-banderas
kullanıcısına yanıt
Asil ac karna iciyorum ben sonra cift gormeye basliyorum bir sure bir yerlere carpiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: incioz
Asil ac karna iciyorum ben sonra cift gormeye basliyorum bir sure bir yerlere carpiyorum
sigara içtiğine emin misin ? bonzai falan olmasın o
Sigarını değiştir bazı sigaralar tütündenmidir bendede mide bulantısı yapıyor
vingolf
kullanıcısına yanıt
Bildigimiz kent switch
Para is Everything
kullanıcısına yanıt
Şuan da ne kullanıyosun onu deniyim bir de
quote:
Orijinalden alıntı: kartalberke
marlboro touch
quote:
Ayn iste aynisi bana oluyor yururken yalpaliyom :D
quote:
hangi sigara o hemen stok yapalım daha toplatma kararı çıkmadan :)
quote:
Orijinalden alıntı: Para is Everything
quote:
Orijinalden alıntı: kartalberke
marlboro touch
Bende farklı bi marka soylicen sandım su anda kullandıgım o ztn ama genede tesekkur ederim
-banderas
kullanıcısına yanıt
Kent switch
quote:
Orijinalden alıntı: pixelDev
quote:
Orijinalden alıntı: thesoultaker1
Normal midir beyler baslayali 3 ay oldu gunde 3-4 dal icerim baya bi basim donuyor
Boşver kardeşim .bırak
quote:
quote:
quote:
Boşver kardeşim .bırak
Keske hocam bende birakmak cok istiyorum ama en fazla 4 saat dayanabildim
3 aydir iciyor kendini bagimli sanmis velet. ayrica bunyen kaldirmamis sen en iyisi icme en fazla bir haftada alisman lazimdi sigaraya
quote:
Orijinalden alıntı: Tasmalı Kedi
quote:
quote:
quote:
Boşver kardeşim .bırak
Keske hocam bende birakmak cok istiyorum ama en fazla 4 saat dayanabildim
3 aydir iciyor kendini bagimli sanmis velet. ayrica bunyen kaldirmamis sen en iyisi icme en fazla bir haftada alisman lazimdi sigaraya
Alıntıları Göster
sıgara içilir mi be
Le Cola iç keyfine bak
quote:
Kent switch
onu irana biz ihraç ediyoruz kaçakçılar irandan tekrar buraya getirip 3 tl ye satıyor :)) Benim ironik ülkem
Sabah ilk te olur birde yeni basladiginda
quote:
Kent switch
Oo kent switch içmek her baba yiğidin harcı değil. Ağır bi sigaradır bende uzun zamandır sigara içiyorum ne zaman kent içsem hala başım döner bi halsizlik çöker. Kent içme bence kalitesiz ayrıca
15 yaslarindaydim lise 1 gidiyodum sanirim bi ozentilikle sigaraya baslamistim sabah servisi beklerken ac karnina 2 dal icmistim serviste midge bulantisi bas donmesi olmustu sonra bayilmisim 5 dakika gibi bi sure su carpip yuzume ayiltmislar ondan beri ac karnina icmem sigara
Joseph55
kullanıcısına yanıt
Marlboro blue ice iceyim dedim mentolu burnumdan kulagimdan cikti resmen midem bulandi o yuzden kentten simdilik memnunum :)