Şimdi Ara

Sigara İçince Midem BUlanıyor Neden Olabilir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
95.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşım kusura bakma ama çok cahilsin.Yaptığın şeye bak bi.Bırak bunlarla uğraşmayı bence kendini geliştirmeye bak.Oku neyin zararlı olduğunu gör.Hadi bi hata yapmışsın denemişsin birde alışmak için çabalıyon.O arkadaşlarının Allah belasını versin kusura bakma.Onlardan arkadaş da olmaz daha ilk içip,miden bulandığında bırak diceklerine yenisin diye teselli ediyorlarsa onlara selam vermeye gelmez.Sigaraya alışırsan bunlar ot vs.. herşeyi kakalarlar sana zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLLF0RiNTiKaM

Ben derdimi anlatamadım heralde.Kimi özentilik demiş kimi bırak.Mal değilim durduk yere kendime zarar veriyim.Sigara içme gibi bir niyetim yok benim.Ama bu durum neden oluo çok merak ediyorum.Sigara içmemin sebebide bu.Birkaç gün daha kullancam eğer hala dvm ederse bellki sağlık sorunum var.Doktora bi gözükürüm.

Şuan içerek veriyosun zaten.Sağlık sorunun varmı diye merak ediyosan git muayene ol.Sağlık sorunu değil bence bünyen kaldırmıyor.Herkes ilk içişte öksürür.Biraz daha içersen bünyen alışçak o zaman pişman olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erden_

quote:

Orijinalden alıntı: aLLF0RiNTiKaM

Ben derdimi anlatamadım heralde.Kimi özentilik demiş kimi bırak.Mal değilim durduk yere kendime zarar veriyim.Sigara içme gibi bir niyetim yok benim.Ama bu durum neden oluo çok merak ediyorum.Sigara içmemin sebebide bu.Birkaç gün daha kullancam eğer hala dvm ederse bellki sağlık sorunum var.Doktora bi gözükürüm.

Şuan içerek veriyosun zaten.Sağlık sorunun varmı diye merak ediyosan git muayene ol.Sağlık sorunu değil bence bünyen kaldırmıyor.Herkes ilk içişte öksürür.Biraz daha içersen bünyen alışçak o zaman pişman olursun.

Tamamen özentilik bencede..

Bende böyle başladım

özentilik > ortama ayak uydurma > yavaş yavaş alışma > istersem bırakırım > nah bırakırım

• Gerçek Ad İbrahim KOÇAK
    E-mail E-mail aLLF0RiNTiKaM
    Doğum günü 3 Ocak 1993;

Daha 15 yaşındasın işin gücün yok mu senin ya ? Arkadaş dediğin ortama dön birdaha bak yada kendin bilirsin sokaktaki fırlamalardan olmak istiyorsan kolay gelsin...
  • Sağlığıyla bu kadar ilgili olan birisi uzun süre sigara içemez zaten.
  • hangi marka kullanıyosun
  • Çok geç yaşta başlamandan olabilir..
    Psikolojik olabilir..
    Ayrıca ağır sigara içme yumuşak içim sigara iç.. Marlboro light öneririm sana.. Parliament diyen arkadaşlara şimdilik kulak asma.. Uzun parliament kullanan birisi olarak çok baba sigaradır..
  • başının dönmesi yeterli oksijen alamadığın için.çok fazla içine çekme ara ara çek ve bir sigara bitince yenisini hemen yakma sakın mideni haşat eder bana da oluyodu eskiden benimde hala hafif midem bulanır neden bende bilmiyorum alıştım artık. özellikle winston box aşırı bulandırır ondan uzak dur
  • benim sabahları başım dönüyor.. aç karna hemen kalkınca içince.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultio

benim sabahları başım dönüyor.. aç karna hemen kalkınca içince.

Ben de yurt ortamında alıştırmışım kendimi.. Sabah kalkar kalkmaz hiç bişi yemeden bi sigara yakmak zorundayım.. Eğer ilk sigaramı bişiler yiyip içtikten sonra yakarsam başım ağrıyor..
  • ARKADAŞLAR YAŞIM 16 ( LİSE 2 ) 2-3 HAFTA DİR İÇMİYORDUM BAŞIM DÖNMÜYORDU AMA DÜN İÇTİM 2-3-4 HAFTA SONRA yani BAŞIM DÖNDÜ BUGÜNDE DÖNDÜ NİYE OLABİLİR BU ARADA İLK SİGARA İÇTİMDE BİLE DÖNMEMİŞTİ Bİ BİLDİNİZ VARMI ( BANA BIRAK FALAN YAZMASSANIZ SEVİNİRİM CEVAP VEYA BİLDİKLERİNİZİ SÖYLEYİN )
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerosun

nedir bu parliament olayı? zehir yok mu onda? winstondan farkı nedir?

Birader hiç parliament içmedin mi.Sabahları dershaneye gittiğimde aç karna arkadaşlar sigara olmadığında arkadaşlardan alıp içiyorum başım dönüyor bütün ağırlığımı bacaklarında hissediyorum.Ama sigaram olduğu zaman(parliament) böyle bir sorun olmuyor.Yine başkasından aldığımda hemen balgam yapıyor tıkıyor.Parliament farklı bunun sebebi nedir bilmiyorum ama farklı.Mesela bence an az kokan sigaralardan biri.Şahsen şuana kadar parliamentten başka hiç bir sigara almadım başkasından 1 tane tek alıp içtiğimde sadece nikotin ihtiyacım karşılanıyor ama tatmin etmiyor zevk vermiyor.

• eğer başın da dönüyorsa tek açıklaması var sigara içmek sana koyuyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.