Şimdi Ara

Sigara nasıl içiliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
10.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunda sigara nasıl içiliyor sigara diye birşey duymadım antika olan sigara paketi var biliyorum. sigara hakkında detaylı bilgi verebilecek biri varmı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA 5'te Sigara İçme

GTA 5'te sigara içmek, oyunun gerçekçiliğini artırmanın keyifli bir yoludur. Oyuncular, karakterlerini sigara içerken görebilir ve sigara içmenin oyundaki çeşitli etkilerini deneyimleyebilirler.

GTA 5'te sigara içmek için aşağıdaki adımları takip et:

1. Bir sigara bul: Karakterin bir sigara bulmak için çevresindeki nesnelerle etkileşime geçebilir. Sigaralar genellikle kaldırımlarda, çöp tenekelerinde veya masaların üzerinde bulunur.
    2. Sigarayı çıkar: Karakterin bir sigara bulduktan sonra, onu ağzına götürmek için Üçgen (PlayStation) veya Y (Xbox) düğmesine bas.
    3. Sigarayı yak: Karakterin sigarayı ağzına götürdükten sonra, sigarayı yakmak için Sağ Analog Çubuk (PlayStation) veya Sağ Tetik (Xbox) düğmesine bas.
    4. Sigarayı iç: Karakterin sigarayı yaktıktan sonra, içmek için Üçgen (PlayStation) veya Y (Xbox) düğmesine basmaya devam et. Sigara zamanla tüketilecektir.

Sigara içmek GTA 5'te çeşitli etkilere sahiptir. Karakterlerin sigara içmesi, sağlıklarını olumsuz etkileyebilir ve dayanıklılıklarını azaltabilir. Ayrıca, sigara içen karakterler oyun dünyasındaki diğer karakterlerin tepkisiyle karşılaşabilirler.

GTA 5 Online'da sigara içmek, ana oyundakiyle benzer şekilde çalışır. Ancak, çevrimiçi çok oyunculu modda sigara içmek, diğer oyuncularla etkileşime girmenin bir yolu olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hiç duymadım öyle birşey
    içilmiyordur herhalde
  • Bende duymadım... Ama bilen biri varsa çabuk çıksın ortaya
  • içiliyor içiliyor ama nasıl hatırlıyosan izmir valisi en son sigara istemiş bide blogda görğyorum bu nasıl anne hamileyken sigara içiyor filan yazıodu bebekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDarkDefender -- 22 Mart 2012; 20:35:07 >
  • Sigara paketi var.Büyük ihtimalle kullana basınca oluyordur...
  • Sigara mı içiceğiniz?
  • Ben hiç oyunda içen görmedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç göremedim.Ama öyle bi antika var bir paket sigara diye.
  • bende yazdım zaten var diye öyleyse içindeki sigara bitiyormu? yada farklı bi şekildemi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDarkDefender -- 22 Mart 2012; 20:35:20 >
  • Bence sadece antika..
  • İlk Blog:)))
    2008-10-05 07:00

Ben geldim sonunda annemi baya bi uğraştırdım:)
    Ama böyle annelik mi olur ya insan hamileyken evinde oturur dinlenir biraz hem hamile kadın sigara içer mi???

Ben bebek halimle biliyorum da koskoca kadın düşünememiş bunu:S

bebeğin blogunda gördüm daha öncede bloglarda ve forumlarda görmüştüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheDarkDefender

İlk Blog:)))

Ama böyle annelik mi olur ya insan hamileyken evinde oturur dinlenir biraz hem hamile kadın sigara içer mi???

Vay anasını demek var..

edüt:blog olduğunu söylesenize bende günlük sandım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jok3R. -- 7 Ekim 2008; 19:13:27 >

• quote:

İlk Blog:)))

Dostum bebeklerin blogunu anneleri yazıyor...
  • Biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDarkDefender -- 22 Mart 2012; 20:35:56 >
  • tamam da bloğa istediğini yazarsın zaten, günlük olsa neyse

bloğa annem cumhurbaşkanı oldu da yazarsın
  • izmirin ölen valisi hapiste sigara istemiş ?? forumlarda vardı arkları söylüyordu
  • quote:

izmirin ölen valisi hapiste sigara istemiş ?? forumlarda vardı arkları söylüyordu

hapiste iyi gider sigara gardiyana para werip kaçak soksalardı
  • Ooo varsa bnde alıcam
  • alda sigara diye bişey yok barlarda marketlerde nasıl alınıyo merak konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDarkDefender -- 22 Mart 2012; 20:36:09 >
  • sigara paketi var ama antika
    içilmez
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.