Şimdi Ara

Sigara ve Eziyet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: syengec

aspiratörünüzün bacasına baca klapesi takarsınız kullanmadığınız zamanlarda otomatik bacanızı kapatır sadece size kullanacağınız zaman açılır. yani alt-üst komşularınıızın kokusu size gelmez.
    İyi günler..

Baca klapesi dediğiniz şey, aşağıdaki linkteki bacavalf'e benzer birşey midir?

http://urun.gittigidiyor.com/beyaz-esya-ev-aletleri/mutfak-kokulari-icin-bacavalf-68101764

İnternette araştırınca gördüm, yönetime gidip apartman bacasına emiş fanı taktırmalarını isteyeceğim. Bunu mecburen yaptırmak zorundalarmış, aksi takdirde çevre koruma ve kontrol müdürlüğüne şikayet edebilirmişiz. Umarım yönetim, komşum kadar öküz değildir ve dediğimizi yapar.

• Vurmayin öldü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bebek için sigara dumanı cok zararlıdır,lütfen komsunuzu gerekli hassasiyet ile uyarın,gerekirse gidin bir kahve eşliğinde bunu söyleyin.Kendi evinde içer öyle birşey yok falan tarzında söylemlere kulak asmayın,o evin bir camı var bir zahmet çıkıp oradan üflesin sigarasını,aynısı benim başıma gelse bu söylediklerimi yapardım.

Ayrıca müzikten rahatsız olan komsunuz var ise yeni çıkan kuralı ona anlatın,akşam 10 a kadar belli bir ses yüksekliği geçmediği takdirde sesli müzik dinleme hakkınız var .

quote:

Orijinalden alıntı: Flashdanceee

quote:

aspiratörünüzün bacasına baca klapesi takarsınız kullanmadığınız zamanlarda otomatik bacanızı kapatır sadece size kullanacağınız zaman açılır. yani alt-üst komşularınıızın kokusu size gelmez.
    İyi günler..

http://urun.gittigidiyor.com/beyaz-esya-ev-aletleri/mutfak-kokulari-icin-bacavalf-68101764

İnternette araştırınca gördüm, yönetime gidip apartman bacasına emiş fanı taktırmalarını isteyeceğim. Bunu mecburen yaptırmak zorundalarmış, aksi takdirde çevre koruma ve kontrol müdürlüğüne şikayet edebilirmişiz. Umarım yönetim, komşum kadar öküz değildir ve dediğimizi yapar.

Bu arada ürün bu,bizim tatil için tuttuğumuz evde bu sistem takılıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 15 Kasım 2012; 3:06:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Flashdanceee

quote:

İyi günler..

aynen budur hocam, halledersin canını sıkma bu işi halletmeden komşunla görüşme ters düşme bugun yarın birbirinize ihtiyacınız olur, kırmayın birbirinizi,
    koçtaş vb. yerlerde bulabilirsin valfi ok?

• quote:

Orijinalden alıntı: Boş Muhabbet Seven Adam

o 8 aylık bebeği çok takdir ettim ya bizim mahallede 5-6 aylık bebeklerin şimdiden kova vurmaktan ciğerleri soldu

Vay arkadas yaa, ciddi bisi okuyoduk ne hale geldik
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.