Şimdi Ara

Sigaraya Zam Gelmiş :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: OnuR

quote:

Orjinalden alıntı: boysofhell24

quote:

Orjinalden alıntı: irish

Şu sigara işi hiç akıl, mantık işi değil...

katılıyorum

• içmeyin arkadaşlar valla en hayırlı işi yaparsınız hem paranız cebinizde kalır hemde yitirdiğiniz kondisyonu geri kazanırsınız ben yokuş çıkamazdım şimdi taksimin yokuşlarını geri vitesle çıkıyorum :)
  • bu zamdan en karlı winston çıktı sanırım ben de winston a döndüm malbuş kısadan

• Ne garip insanlar var..
    Adam ayda 500 tl veriyor sigaraya,50 tl zammın hesabını yapıyor..Halbuki maddi ve tıbbi açıdan intihar ettiğinin farkında değil.Yazık
  • bugün ekmeğe zam yapsalar bir sürü tantana çıkacak.
    sigaraya yapıyorlar, nasılsa içen zaten içmeye devam edecek, tantana yapanada kısayoldan sende içme o zaman diyecekler.
    içen içmeye devam edeceğinden sonuçta nasıl ekmeğe zam yapılınca kişilerin ekonomileri etkileniyorsa sigarada da etkilenecek.
    yani vatandaş açısından sigaraya zam gelmesiyle ekmeğe zam gelmesi arasında pek bir fark olmayacak.
    halk daha da fakirleşecek ve yoksulun iki yakası daha da bir araya gelmeyecek.
    konu açılmışken eklemek istiyorum, filmlerde vs. sigaranın sansürlenmesini de pek bir lüzumsuz buluyorum. bu sansürler ancak TV'de film izlemekten soğutuyor.
  • içmeyin şu zıkkımı
  • bu sayede azaltma yoluna gittim biraz her zam oldugunda ilk bi hafta azaltıyorum zaten sonra koyver gitsin
  • Davidoff Classic 5.75 olmuş bugün itibari ile
  • Arkadaşlar sizin emekli maaşına gelen 1,83% zamdan haberiniz yok galiba O arayı kapatıyor Yuppi yaşasın ulan
  • Çay,şeker,un,ekmek'e yapacaklarına sigaraya yapsınlar...
    Zerre ilgilendirmez Sigaraya yapılan zam...Keşke daha çok zamlansa...
    Temel gıda malzemelerinden esirgeyip sigaraya yükleniyolar işte,gayette güzel ve nefis oluyor
  • bütçe açığı veriyolar arkadaşlar krizden dolayı. Devlet tekel bayii gibi oldu maşallah. Zaten millet krizden dolayı sigara ve içkiye abandı, hükümet bel altı çalışıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Furkan Yağız

Keşke 50-100 TL olsa...

Nerde o günler...
  • kaçakçılar zengin oldu valla. bundan böyle sarma içecem arkadaşlar off :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

Çay,şeker,un,ekmek'e yapacaklarına sigaraya yapsınlar...
    Zerre ilgilendirmez Sigaraya yapılan zam...Keşke daha çok zamlansa...
    Temel gıda malzemelerinden esirgeyip sigaraya yükleniyolar işte,gayette güzel ve nefis oluyor

bu tarz bir bakış açısının olduğunu biliyorlarda o nedenle ilk önce sigaraya zam yapıyorlar. sigara yada ekmek farketmiyor. zam zamdir. bugün sigaraya zam geliyorsa ekonomide ters giden birşeyler vardır ve sıra ekmeğe de gelecektir.
  • Atmosfere veriyorum ya sigara dumanımı o da yeter siz yine etkilenirsiniz. oh canıma değsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiekşiyazarı -- 6 Temmuz 2009; 13:21:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lejyonerx

Atmosfere veriyorum ya sigara dumanımı o da yeter siz yine etkilenirsiniz. oh canıma değsin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.