Şimdi Ara

Sigarayı bırakanlar bakabilirler mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FREE-4

babam bu meret yüzünden akciğer kanseri oldu duyduğumda gözlerim ağlamaktan kan çanağına dönmüştü sağ ciğerin tamamını aldılar vücuduna saplanan hortumlar cabası 50 yaşında adam ona en çok ihtiyacım olduğu zamanda hastanede geçirdim Allaha çok şükür iyileşti. Ama sen bu kadar şanslı olmayabilirsin sevdiklerin için içme inan 19 20 yaşında çok az sigara kullanan gençler bile vardı babamın odasına yakın senden ricam git bir hastanenin göğüs cerrahi bölümünü göz nefes almak için çarşaf parçalayanları görürsün 1 saat uyumak için azrailler pazarlık yapanları yemek yememeyi ...

valla öyle diyosun da 2 tane arkadaşım babasını kaybetti sigara yüzünden ikisi de fosur fosur sigara içerler. onun pek etkiliceğini düşünmüyorum yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Quintana!

quote:

Orijinalden alıntı: jebote

quote:

Kendini ödüllendirme yoluyla bırakabilirsin.

örnegin salıya kadar sigara içmezsem kendime iskender ısmarlıcam. veya 4 hafta boyunca içmezsem kendimi yarım sigarayla ödüllendiricem gibi.

ama merak etme 15 gün sonra aklına bile gelmicek

böyle saçma bi fikir olabilirmi ya yuh !
    arkadaşım allenn carr diye google a yaz ya da DH ye yaz orda konusu var
    ve video var. 60 dk lı bi video. cogu ınsan allenn carr sayesınde bıraktı.ben dahil.o videoyu izle dıyorum emın ol sana yeterli olur.

gün gelicek 2 saat sigara içmediginde basın heryerın agrıcak işte ozaman bagımlı olacaksın.sigarasız adım atamayacaksın.
    bu bagımlılık öyle 2-3 paketle olmucak, ufacık zaman dilimlerinde hergün minik minik sen anlamadan seni etkileyecek gün gelıcek bataklıga saplanmıs olucan

http://forum.donanimhaber.com/m_38787811/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38787811

buyur arama al sana link.

O örnegi aklıma o an bişi gelmedigi için yazdım. Emin ol o adamı izledim. Videoda zaten başında ve ortasında hadi şimdi bir sigara daha yakın diyor.

bılyıorum vıdeoyu .ama o vıdeonun sonunda bıdaha ıcmıyosun
    ben kıtabınıda okudum ve kıtabı cok daha iyi. 110 sayfa. okurken ıcın dıyo .5 saatte kıtabı bitirdim 12 tane sigara içtim dahada içmedim 5 hafta oluyo bugun tam
    ilk hafta sabahları nıkotın krızı geldı sımdı ıse aklımda sıgada cok yok. emınım ki daha ileriki vakitlerde unutucam bunu.
    bu arada 3 yıl içtim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kendini ödüllendirme yoluyla bırakabilirsin.

örnegin salıya kadar sigara içmezsem kendime iskender ısmarlıcam. veya 4 hafta boyunca içmezsem kendimi yarım sigarayla ödüllendiricem gibi.

ama merak etme 15 gün sonra aklına bile gelmicek

böyle saçma bi fikir olabilirmi ya yuh !
    arkadaşım allenn carr diye google a yaz ya da DH ye yaz orda konusu var
    ve video var. 60 dk lı bi video. cogu ınsan allenn carr sayesınde bıraktı.ben dahil.o videoyu izle dıyorum emın ol sana yeterli olur.

gün gelicek 2 saat sigara içmediginde basın heryerın agrıcak işte ozaman bagımlı olacaksın.sigarasız adım atamayacaksın.
    bu bagımlılık öyle 2-3 paketle olmucak, ufacık zaman dilimlerinde hergün minik minik sen anlamadan seni etkileyecek gün gelıcek bataklıga saplanmıs olucan

http://forum.donanimhaber.com/m_38787811/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38787811

buyur arama al sana link.

O örnegi aklıma o an bişi gelmedigi için yazdım. Emin ol o adamı izledim. Videoda zaten başında ve ortasında hadi şimdi bir sigara daha yakın diyor.

bılyıorum vıdeoyu .ama o vıdeonun sonunda bıdaha ıcmıyosun
    ben kıtabınıda okudum ve kıtabı cok daha iyi. 110 sayfa. okurken ıcın dıyo .5 saatte kıtabı bitirdim 12 tane sigara içtim dahada içmedim 5 hafta oluyo bugun tam
    ilk hafta sabahları nıkotın krızı geldı sımdı ıse aklımda sıgada cok yok. emınım ki daha ileriki vakitlerde unutucam bunu.
    bu arada 3 yıl içtim

Tebrikler ozaman arkadaşım De ben videoyu sonuna kadar izlemedim ortasında bıraktım. banane sanki sigara içiyorum diye

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.