SİGARAYI BIRAKMAK SANILDIĞI KADAR ZOR MU YOKSA İSTESENİZ 1 HAFTA İÇİNDE BIRAKABİLİRMİSİNİZ? SİGARA İÇMEK NASIL BİR DUYGU
Sunu kesin bilmelisin eger tiryaki idi isen birakmak diye birseyin olmadigini bilmen gerek. Birakmak yoktur sadece ara vermek vardir !! Bu araninda kisa ve uzun olani vardir !!
See if you are certain you should know if the addict is not something that you should know to leave. There just has to leave to take a break! This section has short-and long-what 's !!
sigarayı bırakmak gerçekten zor 5 yıldır içiyorum arada bırakmaya çalıştım olmadı. canı çekiyo insanın tam bi alışkanlık olmuş her ders arasında ayakların kendi gidiyo.
quote:
Orijinalden alıntı: [ AsiL ]
See if you are certain you should know if the addict is not something that you should know to leave. There just has to leave to take a break! This section has short-and long-what 's !!
Google translate ha ??
Harbi igrenc bir cevirme yapmis :D
Sigara ne panpa
19 yıldır günde 4 paket içiyorum yine de bağımlı olmadım merak etme sanıldığı gibi alışkanlık yapmıyor
Bıraktım kolaydıda.
en son içtiğimden beri içmiyorum.
yuh be kardesim 4 paket de ne öyle için ölmüş senin
quote:
Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL
19 yıldır günde 4 paket içiyorum yine de bağımlı olmadım merak etme sanıldığı gibi alışkanlık yapmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: torrent922
yuh be kardesim 4 paket de ne öyle için ölmüş senin
quote:
Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL
şair burada insanların mal gibi olmasından bahsediyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme