Usta sigara içmiyorum, 20 yaşımda, gurbette ve kendi ayaklarımın üzerinde durarak kendi arabamı aldım. Eğer sigara içseydim hayatta yapamazdım bunu.
Ha ben nasıl başlamadım sigaraya, "Babam sağolsun"
Küçükken pek meraklıymışım "Ben sigara işçem ben sigara işçem" diye söyleyip duruyormuşum. Babam da "Uzun Samsun" içer. Vermiş bir tane yakıp, çek içine demiş. Çektiğimi hatırlıyorum hayal meyal, bütün solunum yollarım yanmıştı ama ciğerler, nefes borusu, geniz falan hepsi yanmıştı Gözlerim karardı, öksürük tuttu, sonra tiksindim.
Valla babanın yaptığı çok öğretici olmuş takdir ettim. Normalde öyle bişey dese çocuk kızarlar hayır içmeyeceksin içersen öldürürüm seni falan diye bu sefer çocuk için daha ulaşılması daha zevkli birşey haline geliyor yasak olunca. Baban tahmin etmiş bu durumu helal olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Goldman34
kaç yaşındasın ve ne kadar süredir sigarayı kullanıyordun
19um 14 - 15 arası gizli gizli tek tük 15-19 arası 3 günde bir paket içiyordum. Son zamanlarda 1 günde 1 pakete çıktığı için bırakmayı düşündüm ve bıraktım. Ama dün deliler gibi sigara içmek istiyordum bulsam içecektim o derece
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeur -- 1 Ekim 2013; 10:53:33 >
Düzene inat davran herkes sigara içiyor benim bunlardan farkım olmalı diyerek sigara kullanma ben böyle düşünerek hiç sigara içmedim
Daha önce sigarayı bırakmış biri olarak tavsiyem; Madem yeni bırakmışsın bir süre sigaralı ortamlara girme, sigara içen arkadaşlarınla ya da sigarayı hatırlatacak şeyler yapma. Zaten bir ay geçince bu dediklerimi yapsan bile iradene sahip çıkarsan kurtulmuş oluyorsun.
Akciğer kanseri ameliyatlarını youtube'dan izleyin. Ben izledim şimdi soğumaya başladım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme