Şimdi Ara

Sigarayi birakmaya calisan arkadaslar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 22 yaşındayım 9 yildir sigara iciyorum daha dogrusu iciyodum. Sigarayi birakmaya calisan arkadaslarim var ise yardimci olmak amaciyla yasadiklarimi paylasmak istedim. Arkadaslar sigarayi birakmak istemiyorsaniz okumayin birakamazsiniz. Sigarayi birakmak isteyipte birakamayan arkadaslar yaklaşik 4 5 ay boyunca sigarayi birakmakla savastim 3 gun birakip 1 hafta ictim, 1 hafta birakip 1 ay ictim. Hatta ne yeminler ettim , ne namazlar kildim niyet etmek amaciyla ne paketler kirdim arkadaslar. Her yaptigim bir adim ve bosa cikip irademe yenik dusmem bana daha da zarar verdi. Aşağiliklik piskolojisine soktu, hic bir seyi basaramiyacagima inandirdi beni. Sigarayi icerken aklima hep saglikli yasam , yakisikliligimin artik guzel karilarin bakmasi , kendimi sigaradan kurtulmak icin yonelecegim İŞ KARIYERIM gibi gibi seyleri aklima getirip birakma istegi yaratiyor pezevenk. Aksamina niyetlenip kuran kitap namaz sadaka verdirtip niyet ettiriyor. Sabah kahvaltisindan sonra " lan nabican birakip herkez iciyor , bak camdan icenide mutlu icmeyeni de mutlu , icenede guzel karilar bakiyor icmeyene de bakiyor gibi pustluk yapiyor tabi bende tekrar sigara yakiyorum. Size tek bir sey soyliyim yaklasik 8 9 aydir icmiyorum.( Sayarsanız birakamazsiniz saymayin ben tahmini soyledim ) Bunu basardiginiz da hayatiniz da saglik en onemli tabi ki ama bunun yaninda MESLEGINIZ , KARARLILIGINIZ , KENDINIZE GUVENINIZ , VE KENDINDEN EMIN BIR INSAN olaral tekrar dogucaksiniz. Arkadaslar UNUTMAMANIZ GEREKEN TEK SEY BU BIR ASAMADIR AKLINIZDAN KENDINIZI BIRAKMAYA KURDUYSANIZ BIRAKMISSINIZ DEMEKTIR. Şu barış çubuğunun oyuncağı olmayalım herkese bu mutluluğu ALLAH nasip etsin. Yola devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Taparcasına

Hocam şu Türkçe'yi öğrenmeye gayet edin biraz.

Hacı icimizi doktuk arada kacmis olabilir

• Karı ne kro

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Karı ne kro

Evli degilim ve kızlarla ilgilenmiyorum karilarla ilgileniyorum tehlikesi yok o yuzden kari yazdim dostum. Asil "kro" ne demek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.