Şimdi Ara

sigarayı bıraktım puroya başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 ay önce sigaraya başladım.viceroy swich içiyordum sadece. bi akrabam panter marka puro getirdi almanyadan.kalın olanlardan değil. sigaradan biraz kalın. 2 gündür onu içtim sigara aramadım. sigarayı 1 paket içerken puro 7-8 tane içebildim.ama tadı çok hoşuma gitti.bugün kızılayda biraz dolaştım buamadım. captain black puro aldım fakat tadı panter puro kadar hoşuma gitmedi. nerden bulabilirim. sigarayı bırakıp bundan içicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazar Angelov -- 29 Mayıs 2014; 1:12:45 >

• İmkanınız varsa bırakın derim.Ciğerlerinizin röntgenini çekseler ve ne halde olduğunu gösterseler herhalde iğrenirdiniz.

Ciğerlerinizi yavaş yavaş zift kaplıyor her içişinizde..

Akciğerler vücutta değiştirilemeyen organlardan biridir, ciğerleriniz bir gün giderse yani KOAH hastalığına tutulursanız ne kadar berbat birşey olduğunu anladığınızda maalesef geç olacaktır.

youtube dan ben size getirmeyeyim koah hastalığı ile ilgili videoları.siz bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx

İmkanınız varsa bırakın derim.Ciğerlerinizin röntgenini çekseler ve ne halde olduğunu gösterseler herhalde iğrenirdiniz.

Akciğerler vücutta değiştirilemeyen organlardan biridir, ciğerleriniz bir gün giderse yani KOAH hastalığına tutulursanız ne kadar berbat birşey olduğunu anladığınızda maalesef geç olacaktır.

youtube dan ben size getirmeyeyim koah hastalığı ile ilgili videoları.siz bakın.

haklısın başkanda işte nasıl bırakacaz mesele orda
  • puro normal şartlarda içe çekilmez.bundan dolayı zararı sigaradan daha azdır diye düşünüyorum.ama ciğerinize çekiyorsanız işte ozaman sigaradan kat kat zararlı olur ne filtre var ne başka bişey içindeki tütün bile tütünle sarılı.içinize çekmeyin aman derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazar Angelov

quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx

İmkanınız varsa bırakın derim.Ciğerlerinizin röntgenini çekseler ve ne halde olduğunu gösterseler herhalde iğrenirdiniz.

haklısın başkanda işte nasıl bırakacaz mesele orda

6 aydır içiyormuşsun uzun bir süre değil rahat bırakabilirsin.

• 6 aylık içici isen rahatça bırakabilirsin yol yakınken bırak
  • Sigara en kötü şey bece sgarayı bi ara bırammıştım günde 2 fırt puro kesiyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 aylık içicisin nasıl bırakacaz diyorsun kaç kere denedin kaç ay ara verdin de bu kanıya vardın?
  • 6 ay sıgara ıcınce bagımlı falan oldugunumu dusunuyorsun.. 10 senedır ıcıyorum keske azıcık ıradelı bırısı olabılsem de
    bırakabılsem su ılletı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

6 aylık içicisin nasıl bırakacaz diyorsun kaç kere denedin kaç ay ara verdin de bu kanıya vardın?

6 ay da olsa bi bağımlılık yaratıyor. ama puro varken sigara aramadım. şu an puro yok sigara içtim bugün. purodan sonra sigara ilk içtiğimde tadı çok kötü geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazar Angelov

6 ay önce sigaraya başladım.viceroy swich içiyordum sadece. bi akrabam panter marka puro getirdi almanyadan.kalın olanlardan değil. sigaradan biraz kalın. 2 gündür onu içtim sigara aramadım. sigarayı 1 paket içerken puro 7-8 tane içebildim.ama tadı çok hoşuma gitti.bugün kızılayda biraz dolaştım buamadım. captain black puro aldım fakat tadı panter puro kadar hoşuma gitmedi. nerden bulabilirim. sigarayı bırakıp bundan içicem

kanka sigaraya harcadıgın parayla git gez dolaş rahatla hem parana hem sağlıgına yazık
  • Ben de sigarayı bıraktım esrara başladım. Tavsiye ederim sigara daha zararlı sonuçta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.