Şimdi Ara

SIGMA klimalar nasıldır??? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
95.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: flort

Dış ünitesi pancar motoru gibi çalışıyor. Klima inverter güya ama dur-kalk yaparak çalışıyor.
    Servis ikisine de normal diyor. Hakkındaki şikayetleri okuyun göreceksiniz zaten ne olduğunu.
    Hangi klima

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sigma kullanıcıları neden yorum yapmaz ya çok mu gizli bilgi?

• ben bugün aldım.Yarın montaj yapılınca bilgi veririm herkese..

• SmuraY S kullanıcısına yanıt

Benim yatak odasında 4. senesine giren Sigma Comfort var. Her yaz sürekli çalışır. Gayet güzel soğutuyor ve sessiz. Sadece dış ünitede elektrik bağlantılarının yapıldığı kapak titreşimden bazen zırıldıyor. Yanında birşey kıstırınca sesi kesiliyor. Tek sorunu bu.

• SmuraY S kullanıcısına yanıt
    Forumdan yararlarak sigma 18 binlik klima almıştım 3-4 sene önce. Yaz kış kullanırım. Filtresisini düzenli temizlerim. Çok memnunum. Sıfır motor sesi var. Turboda bile. Gayet memnunum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yuxeses kullanıcısına yanıt

hocam otomatik fan moduna geçiyor soğutmada istenilen sıcaklığa gelince. eskiden böyle bir olay yoktu servis kod girdi oldu. bunu nasıl eski haline getirebilirim

• Bilmiyorum maalesef ancak... Benim kulladığımda öyle bir özellik yok sanırım. Ben en fazla gece uyku modunu vs açıyorum işte... Opsiyonel wifi de takalım dediler bana o zaman. Ücretli tabi doğal olarak. Ben onu bile istemedim yani. Saygılarımla. Servisten destek alınız isterseniz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.