Şimdi Ara

sigorta yatırmazsak ne olur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
10.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aylık %5 gelir ama senin 40 gün olmuş o yüzden %10 yani 1 günde geçirsen 1 ay 20 günde geçirsen 1 ay'a dahil olduğu için seninki 2 ay hesaplanıyor yani %10

kardeşim bu %5 ilk ay %10 ikinci ay olayı kesin mi.yani internette falan gördüysen link alabilirmiyim?
    veya sen yeni mi ödedin.
    ben internette ilk gün %10 ikinci ay % 40 oLARAK gördüm de ondan soruyorum
  • gecen ay ankara için 155 liraya yaptırdım karta 3e bolduler 5e bolenlerde var heralde
  • sigortasız çıkmak için hayatta bir amaç olmaması lazım
  • İstanbul Plaka araç için 210 Tl fiyat aldım.Basın poliçeyi dedim.21 Nisanda başlıyor yeni poliçe.

Kastamonu plaka olsaymış araç Sigortası sadece 60 Tl olacakmış..

Edit:%10 hasarsızlık indirimi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pazardaki Artist -- 16 Nisan 2009; 14:06:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: necmi42

trafik sigortası kaza başı ,aracın onarımı için galiba 12500 tl üst limit ödüyordu.ama benim 2 daire sattı diye örnek verdiğim ölümlü ve yaralı kazaydı.poliçeyi incelerseniz ölüm,sakatlık diye ödenen paraların miktarının yüksek olduğunu görürsünüz.yanlış biliyorsam , bilenler yazarsa faydalı olur.

Poliçede yanlış hatırlamıyorsam;

1 Ölümlü kaza : 150.000 TL
    1 Yaralanmalı kaza : 50.000 TL

2 Ölümlü kaza : 300.000 TL
    2 Yaralanmalı kaza : 100.000 TL

Hasarlı kaza : 15.000 TL

Böyle yazıyordu, 2 gün önce cüzdanımdaydı poliçe arabaya bıraktım. Arabaya bindigimde tekrar bakarım.
    Bu hani kan parası muhabbeti felan var, eger birine çarparsanız sigortanızda yoksa ve çarptıgınız kişide öldüyse eger vay halinize vay.. Arkadaşın dedigi gibi 2 daire satabilirsiniz. Çünkü kan parası, manevi ve maddi degerler vs vs diye sıralarlar önünüze ve 200.000 TL gibi bir fiyat çıkartırlar.

Zaten Sigortasız araç trafikte gezemez, bir polis kontrolünde sigortanız olmadıgı anlaşılırsa. Hem para cezası ödersiniz, hemde aracınız baglanır..
    Bu yüzden 150 TL'lik şey için bunca riske girmeye degmez.
    Milyarlık araçlara biniyorsunuz 150 TL veremiyecekseniz o araca hiç binmeyin..

• haziran 2008 de yaptırdığım poliçe. değişen olmuş olabilir.

sigorta yatırmazsak ne olur?

sigorta yatırmazsak ne olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 16 Nisan 2009; 13:48:51 >

• Aman hocam,sigortasız çıkma,ben çıktım.Ne oldu peki?Tandoğan kavşağında hiç kimseyi durdurmayan polis beni durdurdu ve ehliyet rhsat dedi.Ruhsata baktı,sonra bana baktı,sonra yine bana baktı ve şu cümleyi söyledi.Polis otosundaki memur arkadaşın yanına git.Neyse gittim,etme memur bey,yapma memur bey.Yok dedi sigortasız aracı kesinlikle bırakmayız dedi.Arabanda değerli eşyan varsa al ve şu cezayı imzala dedi.
    Bi 10 dakika sonra çekici geldi ve aracımı sırtına yükleyip otoparka uzaklaşıp gitti,arkasından kalakaldım.
    Peki bu bana ne kadara mal oldu?
    Aracım 3 gün parkta yattı(20 tl)
    Aracımdan çekici ücreti alındı(50 tl)
    Aracıma trafik cezası kesildi(55 tl)
    Aracıma trafik sigortası yaptırdım(185 tl)

Belki bu yazı seni yeteri kadar bilgilendirmiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^miHARBİ^^

Aman hocam,sigortasız çıkma,ben çıktım.Ne oldu peki?Tandoğan kavşağında hiç kimseyi durdurmayan polis beni durdurdu ve ehliyet rhsat dedi.Ruhsata baktı,sonra bana baktı,sonra yine bana baktı ve şu cümleyi söyledi.Polis otosundaki memur arkadaşın yanına git.Neyse gittim,etme memur bey,yapma memur bey.Yok dedi sigortasız aracı kesinlikle bırakmayız dedi.Arabanda değerli eşyan varsa al ve şu cezayı imzala dedi.
    Bi 10 dakika sonra çekici geldi ve aracımı sırtına yükleyip otoparka uzaklaşıp gitti,arkasından kalakaldım.
    Peki bu bana ne kadara mal oldu?
    Aracım 3 gün parkta yattı(20 tl)
    Aracımdan çekici ücreti alındı(50 tl)
    Aracıma trafik cezası kesildi(55 tl)
    Aracıma trafik sigortası yaptırdım(185 tl)

Belki bu yazı seni yeteri kadar bilgilendirmiştir.

hocam bu olay nezaman oldu

bızım bı arkadasın arabayı salı gunu otoparka cekmısler park halındeyken ruhsatla ıle bazı sıkıntılar olduğu ıcın cıkartamadık almanyadan benım adıma vekalet felan gelıcek oyle cıkartacaz

araba suanda 3 gundur otoparkta bızım arabayı cıkartmamız pazartsı yada salıyı bulur yaklasık 1 hafta parkta kalıcak heralde

sen 3 gune 20 tl otopark ucretı verdığıne gore bızımde 40 50 felan vermemız lazım dıye dusundum o yuzden ne zaman olduğu sordum

• MİKTARI MARKA VE MODELE GÖRE DEĞİŞİYOR DİYE BİLİYORUM TEMPRAYA 180 TEPEEYE 310 ÖDÜYORUM AMA KESİNLİKLE SİGORTASIZ MARŞ YAPMA ÇOK RİSKLİ
  • Aslinda aradan pek bi zaman gectigi söylenemez.Gectigimiz eylül ayinda olmustu bu olay.
  • Selam arkadaşlar benim aracım 34 plaka ama ben erzurumda yaşıyorum benim sigortam erzurum olarakmı hesaplanacak yoksa istanbul olarakmı?
  • plakaya göre ödenir, yani ianbula göre ödeyeceksiniz...
  • kötü olur
  • hiç iyi olmadı o zaman.
    quote:

Orjinalden alıntı: soldier_of_fortune

plakaya göre ödenir, yani ianbula göre ödeyeceksiniz...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.