Tamamlayıcı sağlık sigortası arıyordum indirimli kaça olur acaba |
Sigortam.net İndirim (3. sayfa)

-
-
Fiyatı zaten 1000 lira fazla veriyor diğer yerlere göre
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
konuyu niye hortlattın ya
-
Sigortam.net'te geçerli tüm indirimlere ek 200 TL NET İNDİRİM KODU
· Seyahat sağlık sigortası dışındaki tüm ürünlerde 200 TL indirim uyguluyor.
· Sigortam.net'ten alınan poliçelerin yenilemesinde kullanılamıyor.
· İleteceğim kodu ödeme adımında kupon kodu alanına girip uygulamanız yeterlidir.
· İndirim kartınıza para iadesi şeklinde gönderiliyor.
İndirim kodu için PM'den bana mesaj atabilirsiniz.
-
sigortam.net referans kampanyasıyla seyahat sigortası hariç tüm poliçelerde tutardan bağımsız 200 TL iade alabilirsiniz. Fiyatı sabit olan DASK için bile indirim alabilirsiniz. Ödeme adımında kodu girmek gerekli. İndirim 1 hafta içinde karta iade şeklinde oluyor.
Güncel kod: REF_109K591P99T (2025 yılı sonuna kadar geçerli)
-
sanırım referans kodu tek kullanımlık, DASK almak istedim banka onay vermedi, yok mu başka referans olacak arkadaş :)
-
merhaba kod tek kullanımlık değil. referans kodu sigortam.net'le ilgili bankayla alakası yok. Kod kullanınca 1 hafta sonra sigortam.net 200 tl.yi karta iade ediyor. başka kart deneyebilirsiniz.
-
REF_114G252J71I kodumu da deneyebilirsiniz.
-
hocam sizin verdiğiniz referans kodu ile dask aldım, teşekkür ederim. bu arada referans kodları yanılmıyorsam bir ürüne yada her hangi bir ürüne ( kasko trafik v.b ) TEK KULLANIMLIK, yoksa diğer arkadaşın referans kodu çalışırdı, çünkü ben ilk o referans kodu ile denemiştim olamamıştı.
neyse yine hocam teşekkür ederim.
-
200 Tl indirim için kod
REF_176O522J8I
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de teşekkür ederim. Kodlar tek kullanımlık değil arkadaşın dediği gibi bankayla ilgili problem olmuş olabilir. Sadece siz tekrar kullanmak isterseniz 3 ay kuralı var. Bir de poliçe yenilemelerinde kullanılamıyor.
-
hocam ben dask yeniledim ama , artık şansımamıdır nedir böyle oldu :)
-
Daha önce sigortam.net'ten alınan poliçelerin yenilemesinde demeyi unutmuşum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X