Şimdi Ara

Sihirdar vadisi güncellemesi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pek geleceği yok gibi, en azından yakın bi vakitte. Gelmesini beklemek yerine kendim yüklesem sizce mantıklı olur mu? Bazı hatalar, eksikler varmış ama oyun şu haliyle çok sıkıcı, belki tekrar oynamaya iter.

Edit: Yükledim de bazı aşılabilecek duvarlar aşılamazmış gibi geliyor, bunu değiştirmeleri lazım. Ama güzel, bazı efektler olmasa da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraketmen -- 19 Ağustos 2014; 11:10:45 >

• sezon 5 le gelicek diye bişeyler duydum ama bende emin değilim ve yüklememen daha mantıklı oyun için sıkıntı olabilir
  • Bende yükleyecektim vazgectim geldiginde herkesle ayni zevki tadamicam diye
  • Dünya şampiyonasından sonra gelir büyük ihtimal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya Şampiyonası bitişi pre seasonda gelir büyük ihtimal
  • On numara map oyunu normal mapta oynayamıyorum indirmeni tavsiye ederim çok hata yok orman canavarları saldırmıyor bazıları (görünüşte damage işliyor.) o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KareemSaid

On numara map oyunu normal mapta oynayamıyorum indirmeni tavsiye ederim çok hata yok orman canavarları saldırmıyor bazıları (görünüşte damage işliyor.) o kadar.

Yeni bir yere kopyalayıp yükledim de aşırı fps artışı oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraketmen

quote:

On numara map oyunu normal mapta oynayamıyorum indirmeni tavsiye ederim çok hata yok orman canavarları saldırmıyor bazıları (görünüşte damage işliyor.) o kadar.

FPS artışı olması ilginç değil mi yahu? Ne kadarlık bir artıştan bahsediyoruz hocam ortalama?
  • quote:

Orijinalden alıntı: requiemusic

quote:

quote:

FPS artışı olması ilginç değil mi yahu? Ne kadarlık bir artıştan bahsediyoruz hocam ortalama?

240tan 290 300 civarı oldu
  • quote:

quote:

Doğrudur bende pek değişmedi ama oynaması daha zevkli
  • Fps artışı oluyor mu oluyor sa LİNK atın indiriyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dragon pit'inden döne döne gelmeyince napayım ben yenisini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: requiemusic

quote:

quote:

240tan 290 300 civarı oldu

Benim genel olarak bir fps sorunum olduğu için indirmemiştim. Merak ettim şuan açıkcası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hannibal96

Fps artışı oluyor mu oluyor sa LİNK atın indiriyim

Fps artışı oluyor evet ama bazı efektler yok. O yüzden yüklemeden önce riot games klasörünü başka yere kopyalamanı tavsiye ederim. Anlatıyor ne yapacağını indirdiğin dosyayı açtığında, çok az ingilizcen varsa bile anlarsın.
    http://yurixyworks.com/2014/06/27/play-in-new-summoners-rift-on-your-live-server/
  • nereden indiriyoruz
  • Doktor bu ne?
     Sihirdar vadisi güncellemesi hk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ

nereden indiriyoruz

http://yurixyworks.com/2014/06/27/play-in-new-summoners-rift-on-your-live-server/
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ

nereden indiriyoruz

deneyelim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.