Şimdi Ara

Sihirdar Vadisi Üçlemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hiçlik Çekirgesi

Hiçbir şampiyon birbirinden iyi değildir animeci. Senin zevkine ve oynayış tarzına en uygun olanı almalısın (hadi gene iyisin taktik verdim)

Konuyu düzgün okumadığını farz ediyorum.Ve doğru hiçbir şampiyon birbirinden iyi değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şampiyonların outplay ve güç kapasiteleri olarak Jayce=Riven>>Irelia derim. Jayce late-game'de biraz düşer ama poke'u yüzünden hala iş yapar.

Şampiyonların genel gücü olarak yani çok tecrübesi olmayan insanlara göre güçlerini sıralarsam Irelia>Riven>Jayce derim.

Zorlukları olarak Jayce>Riven>>Irelia derim.

El çabukluğu ve el becerisi yüksek olan insanlar için ise Riven>Jayce>Irelia şeklinde derim.

Olay şu ki direk kafa kafaya çarpışırsanız Irelia ikisini de yer büyük ihtimalle. O yüzden Irelia'nın cooldownlarını abuse etmeniz lazım. Epey uzun çünkü bayağı bir item alana kadar cdr pek çıkılmıyor zaten. Ayrıca Irelia oynaması çok daha kolay olan ve alınan verimin çok daha yüksek olduğu bir champ. Irelia'da 20-30 maçla geldiğiniz noktaya Riven-Jayce ile belki 150 maçta gelemezsiniz.

Kısaca Ire çok daha noob friendly bir champ, ayrıca ben Jayce ile pek iyi oynayamadım bu preseason'da. Biraz güçsüz gibi geldi ama belki eski buildleri denediğim içindir. Birkaç crit Jayce oynayan arkadaşım Op olduğunu iddia etti(Trinity-Essence Reaver- Ie vesaire.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

Şampiyonların outplay ve güç kapasiteleri olarak Jayce=Riven>>Irelia derim. Jayce late-game'de biraz düşer ama poke'u yüzünden hala iş yapar.

Şampiyonların genel gücü olarak yani çok tecrübesi olmayan insanlara göre güçlerini sıralarsam Irelia>Riven>Jayce derim.

El çabukluğu ve el becerisi yüksek olan insanlar için ise Riven>Jayce>Irelia şeklinde derim.

Olay şu ki direk kafa kafaya çarpışırsanız Irelia ikisini de yer büyük ihtimalle. O yüzden Irelia'nın cooldownlarını abuse etmeniz lazım. Epey uzun çünkü bayağı bir item alana kadar cdr pek çıkılmıyor zaten. Ayrıca Irelia oynaması çok daha kolay olan ve alınan verimin çok daha yüksek olduğu bir champ. Irelia'da 20-30 maçla geldiğiniz noktaya Riven-Jayce ile belki 150 maçta gelemezsiniz.

Kısaca Ire çok daha noob friendly bir champ, ayrıca ben Jayce ile pek iyi oynayamadım bu preseason'da. Biraz güçsüz gibi geldi ama belki eski buildleri denediğim içindir. Birkaç crit Jayce oynayan arkadaşım Op olduğunu iddia etti(Trinity-Essence Reaver- Ie vesaire.)

Gerçekten çok sağol.Konuyu tek anlayan sensin.Tekrar teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xerneo

quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

Şampiyonların outplay ve güç kapasiteleri olarak Jayce=Riven>>Irelia derim. Jayce late-game'de biraz düşer ama poke'u yüzünden hala iş yapar.

Gerçekten çok sağol.Konuyu tek anlayan sensin.Tekrar teşekkür ederim.

Önemli değil ne demek

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.