Şimdi Ara

Sihirli kuponlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: maqician

Sihirli kuponlar

Sihirli kuponlar

ilk malum siteden oynadıgın 21 li 7 li 1 li sistem 5-6-7 dimi bende yabancı siteden oynuyorumda tutması için 5 maç mı tutması lazım :) oynasammı bende ne dersin :)

• Tutması için en az 5 maç lazım...İçimden geçenleri yazdım her zamanki gibi...Dün sadece Ajax yüzünden 959 TL alabilecekken 121 TL aldım...Bugün hepsi gelir umarım...
  • 1270,86 TL Pazartesi son dk golleriyle kaçtı...Mersin ve Haka son dk attılar...

Sihirli kuponlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maqician -- 21 Ekim 2011; 9:10:12 >
  •  Sihirli kuponlar

Sistem 4 - 5...Sadece Lille h2 den yatıyor...
  •  Sihirli kuponlar
  •  Sihirli kuponlar
  • Reis başkalarının aksine sen iyi bir tahmincisin.Takipteyim
  •  Sihirli kuponlar

Sihirli kuponlar
  • dostum kuponlarını beğendim takipteyim seni
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozur dılerım bu sekızlı dedıgı ne oluyo acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8liler 8 maç kombine...Bu kuponlar fantazi ama içlerinden seçip oynayabilirsiniz...Güzel bir istikrar yakalarsam sürekli her bütçeye göre tahminler paylaşacağım...
  •  Sihirli kuponlar

Malaga son dk golü ve City'nin ruhsuzluğu yüzünden giden bir kupon...Gerçi Man UTD yenerse 23.88 oran geliyor...
  • PSG H1 Olimpyakos iy 1 zenit 2 den 2 oynadım psg yatırdı şuraya bakar mısınız ya !
  • Eyvallah kardes sayende 62 euro cepte .
  • dostum hafta sonunada güzel bi kupon bekliyoruz senden
  • Tekrar kupon paylaşmaya karar verdim...Bugün riskli birkaç kupon paylaşıyorum...Ama ilerleyen zamanlarda daha sakin ilerleyebileceğimiz daha az risk içeren tahminlerimi paylaşacağım...
    Duruma göre kasa denemesi de yapabilirim...Umarım kazanarak ve kazandırarak güzel bir konu ilerletirim...

İçlerinden şansınıza ve ya aklınıza yatana göre 3lü 4lü kombineler yapmanızı tavsiye ederim...

Sihirli kuponlar

Sihirli kuponlar

Sihirli kuponlar

• Reıs guzel konu olmus devamı gelır ıns. Bu arada kuponlarına atarım 2 lıra analız yaptktan sora

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.