Senin için bir mezar kazdım kalbime Sana olan aşkım toprak olsun kabrine Nefretim gözyaşım olsun bedenine Beddularım son sözüm olsun sevgine Benim için bir ölüsün artık tanrı yaşatsa bile...
Öylesine yazdım paylaşmak istedim
quote:
Orjinalden alıntı: ozgur825
Senin için bir mezar kazdım kalbime Sana olan aşkım toprak olsun kabrine Nefretim gözyaşım olsun bedenine Beddularım son sözüm olsun sevgine Benim için bir ölüsün artık tanrı yaşatsa bile...
Öylesine yazdım paylaşmak istedim
Güzel olmuş ama bayağı bir sinirlenmişsizn galiba sen kardeş
Zebani gibisin vesselam, Zor olmamalı sevdiğine verilecek bir kelam, Uzaktada olsan yanar bu yürek buram buram, Sevmek zor değil güzelim Yeterki sevmek olsun tüm dünyan..
10saniyede falan yazdım saçma oldu biraz
quote:
Orjinalden alıntı: Caglar.1903
Zebani gibisin vesselam, Zor olmamalı sevdiğine verilecek bir kelam, Uzaktada olsan yanar bu yürek buram buram, Sevmek zor değil güzelim Yeterki sevmek olsun tüm dünyan..
10saniyede falan yazdım saçma oldu biraz
Giden gider Ardından şiir yazılır Giden görmez yazılanı Geleninde umrunda olmaz Bir gün kendisinede yazılacağını bile bile Kadındır şiiri yazdıran Sevdadır kalbi sızlatan Yazılası şiir tam bedendir kadına Mesele şiir yazmak değil Şiir yazmaya değecek kadını bulmaktır Onun için Şiir yazmak bitmez Kalem tükenmedikçe ...
be cool-Haktan
quote:
Orjinalden alıntı: be cool
Giden gider Ardından şiir yazılır Giden görmez yazılanı Geleninde umrunda olmaz Bir gün kendisinede yazılacağını bile bile Kadındır şiiri yazdıran Sevdadır kalbi sızlatan Yazılası şiir tam bedendir kadına Mesele şiir yazmak değil Şiir yazmaya değecek kadını bulmaktır Onun için Şiir yazmak bitmez Kalem tükenmedikçe ...
be cool-Haktan
Eline sağlık Haktancım
İki parçadır bu hasret katreleri biri hak biri gam gidenin ardından kalkan ele kavuşan kederi gölgesinde besler sonsuzlar üstünde ki dam
söz var ki; elemlerin içinde katre-i gevher
kalana ses ver, görünmeyen gölgeler idrakı zor hislerimi ister yıkık fikriyatlarımda ki ince perdeler son sahnemin ışığında ölen beni simgeler
İbrahim..
Uzun uzun bakıyorum Çünkü ölmeden önce seveceğim seni Çiçekleri koparanlara para veriyorum Hayat bulsun diye ellerinde…
Zenginliğimiz yalnızlıktan Bu ikilem iki kere aşk eder Çok param yok Biliyorum…
Çok güzeliz Ama sevdikçe birşeyiz El bakar eder bize ne Tarifimiz aşkla… biliriz…
Sensiz sadece yedi saat ayrı kalsamda İki duble attım yokluğunda Ağzım kokuyor biliyorum
... Seni Seviyorum…
adreslerim ıssız sensizken taşardı deniz içtiklerimi döksem çok sessiz sustum sen yokken mavi mumlar yakıyorum sana el değmemiş odalarda kaç kişilik dünyan varsa bırak kapkaranlık gel sen beyaz beyaz karış bana otobüslere ikimiz binelim yüreğine valizde olabilirim mevsimleri bekle benimle doğmamış çocuğunun annesi gündüzlere bağla her gece… bu uzaklar bu saatler sözü müziği yolculuklara ait hasretler bir çiçek gibi değil belki ama yüreğime serptiğin cümle seviyorum seni…
quote:
Orjinalden alıntı: mustang
adreslerim ıssız sensizken taşardı deniz içtiklerimi döksem çok sessiz sustum sen yokken mavi mumlar yakıyorum sana el değmemiş odalarda kaç kişilik dünyan varsa bırak kapkaranlık gel sen beyaz beyaz karış bana otobüslere ikimiz binelim yüreğine valizde olabilirim mevsimleri bekle benimle doğmamış çocuğunun annesi gündüzlere bağla her gece… bu uzaklar bu saatler sözü müziği yolculuklara ait hasretler bir çiçek gibi değil belki ama yüreğime serptiğin cümle seviyorum seni…
Berkaycım son zamanlarda okuduğum en iyi şiirlerden biri ellerine sağlık kardeşim
Es selam kaleminize saglık okudukca bakıslarım donuklasıyor... birde benden olsun
Sevdamı nadasa bıraktım... Kurak ve ıssız Ben sevdamı nadasa bıraktım... Derdim keder ve Derdim geçer...
Dur! Gitme... Dön bi an için Bak yüzüme...
Ben sevdamı nadasa bıraktım Kurumus agaclar gibiyim Baharı beklerim... Ben sevdamı nadasa bıraktım Göçmen kuslar gibiyim Baharı beklerim...
Papatyanın hınzır gülüşü? Yoksa gülün güldüren dokusu mu? Sanmıyorum sevebilecegini Ve istemiyorum senin gül gibi tenini
Ben sonbaharda kaldım Ben kuruyan agacta Son yaprak kaldım Beklerim düşeceğim günü...
Sevdamı nadasa bıraktım Kurak ve ıssız... Ben sevdamı nadasa bıraktım Derdim keder ve Derdim geçer...
Sus... Sus ve konus benimle. Sus... Sadece gözlerinle...
Sus ve konusmaya devam et gözlerinle... Öylece bakayım kundaktan yeni cıkmıs bebekler gibi... Sen sus... Sadece konus gözlerinle.
Anlat... Ne hissettiklerini. Ama lütfen sus! Ve konus benimle... Sadece gözlerinle...
Bağır,çağır ve küfret... Bana hayata kadere... Ama sus... Dök içini gözlerinle...
Bana git de istemiyorum de... Olmaz de yok de... Ama lütfen sus. Diyeceksen söyle gözlerinle...
Sus... Sus ve konus benimle... Sus... Sadece gözlerinle...
eğer beğenirseniz devamı gelir
Beyler sizden birşey istesem yapabilirmisiniz ki ?? Benim Betigül diye sevdiğim bir kız var onun için şiir yazabilirmisiniz (:
quote:
Orjinalden alıntı: Revolutiøn
Beyler sizden birşey istesem yapabilirmisiniz ki ?? Benim Betigül diye sevdiğim bir kız var onun için şiir yazabilirmisiniz (:
bekle yazacağım ben..
quote:
Orjinalden alıntı: mustang
quote:
Orjinalden alıntı: Revolutiøn
bekle yazacağım ben..
Yaşamadığın bir şeye şiir yazmak çok da zor olsa gerek yavrum