Gitmek unutmak değildir sen bunu çok iyi biliyorsun. Aklımda gözlerin varken, sen buna gitmek mi diyosun?
Can Yücel
Ne kadar kalmak istesekte bazen gitmek zorunda kalırız. Ve ne kadar gitmek zorunda olsakta kalmaktan yanadır "sol yanımız."
Aziz Nesin
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; Gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
Bob Marley
''Bana bir ben lazım, bir de beni anlayan. Beni bir ben anlarım, bir de beni yaradan..''
- Necip Fazıl Kısakürek
Kahverengi dallardan pembe çiçekler açtığına göre, Ümitsizliğe gerek yok … !
- Hz.Mevlana
Umudunu yitirme; Şu hayatta bir şeyin bitişi, Her zaman başka bir şeyin başlamasına sebep olmuştur.
- Love Happens
Hangi çiçek, diğerini “sarı açtı” diye ayıplar? Hangi kuş, “farklı ötünce” diğerine yasak koyar? Derisinden, dilinden ötürü öldürülüyor insanlar. Ah insanlar! Her şeyi bulup kendini bulamayanlar..
Charles Bukowski
Dayanılmaz olan aslında yaşam değilmiş, insanlarmış.
Franz Kafka
"Kız şiirden anlıyorsa beni seçer. Anlamıyorsa zaten senin olsun."
Kelebeğin Rüyası
Son sigaram gibiydin sen sevgili, kıyamazdım içmeye... O cebimde kırıldı, Sen kalbimde...
- Yılmaz Erdoğan -
Toprak gibi sessiz olduğum an, bil ki .. Şimşek gibi gökte gürlüyor feryadım ..!
- Hz. Mevlana
O yeni yıl diyip gülüp eğlenirken sen burada onu düşünüyorsan,
yorma kendini sanada yazık...
Gel be, gel iste.. Küfrüm tövbeme karışsın, aklım fikrime... Öyle bir gel ki bana, Nefes nefese...
Cemal Süreya
Bakarken kıyamamak mı, Yoksa baktıkça doyamamak mıdır aşk ?
Özdemir ASAF
Dostlarını Daima Vefa İle Hatırla Can! Arayan Sen Ol, Bulan Sen, Tanıyan Sen Ol, Kucaklayan Yine Sen. Kula Vefası Olmayanın Hakk’a Vefası Olmaz.
~Hz. Mevlana~
Aklımdan çıkmıyor. Aklım çıkıyor, o çıkmıyor.
- Oğuz Atay
Bekle dedi gitti Ben beklemedim, o da gelmedi... Ölüm gibi bir şey oldu Ama kimse ölmedi...
ÖZDEMİR ASAF
Önce, büyük büyük düşündüm; Sonra büyük büyük yaşadım. Ne varsa, onlar aldı. Şimdi bana küçük bir ölüm kaldı.
Kim başkasını tanımak istiyorsa, önce kendini tanımalıdır.” Konfüçyüs
Yalnızlık tek kelime, söylenişi ne kadar kolay! Oysa taşınması o kadar zordur ki…” Goethe