Şimdi Ara

==>Şık Karizmatik 3310:)<===FUN CLUB====> (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

3310

(hiç kullanmadım ama babama telefon alacağımızda adamcağızın ilk istediği ve hala üreğinde utku olmuş telefon)

bide topic in ismini fun club yapalım mı? ya da 3310 dünyası, ya da 3310 tarih yeniden dönüyor....
  • nasıl değiştiriyorduk konu ismini,yapalım dediğin gibi:D
  • İlk mesajını değiştir diyerek yapabilirsin
  • 2003 yılında ben 0' ını doğu banktan 120 ytl ye almıştım .. sonra çaldırdım.. ve çok üzülmüştüm...
  • ilk telefonum ilk göz ağrım hala saklarım
  • esasında ılk devrımı 3200 yapmıstı antensız telefon dıye sonra bu sahaser ortaya cıktı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: rendezvouss

2003 yılında ben 0' ını doğu banktan 120 ytl ye almıştım .. sonra çaldırdım.. ve çok üzülmüştüm...

geçmiş olsun
  • valla hala onu kullanıyorum ben

ama yanında 3250 ve g800 de kullanıyorum orası ayrı
  • One ya öyle
    quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Bence asıl devrim 3210 du.
    />

• ilk gözağrım 2. kattan düşmüştü banamısın dememişti 6600 çıktığında çakma 6600 kapağı takmıştım (6600 o zamanlar n95 8 gb gibi) her gören vayyy bee diyodu tuşa bi basıyodum yeşil ekran
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert.1907

ilk gözağrım 2. kattan düşmüştü banamısın dememişti 6600 çıktığında çakma 6600 kapağı takmıştım (6600 o zamanlar n95 8 gb gibi) her gören vayyy bee diyodu tuşa bi basıyodum yeşil ekran

• quote:

Orjinalden alıntı: @OĞUZHAN@

One ya öyle
    quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Bence asıl devrim 3210 du.
    />

Telefonun yazcak özelliği yok arama yapabiliyo , cebe sığıyo , kapak düşmüyo , şarj olabilir , maçlarda özellikle tercih edilir , rambonun en etkili silahı , telefonun en iyi özelliği bozulmaması

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.