Şimdi Ara

SIK SORULAN SORULAR (Bad Company 2) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
1
Favori
22.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tsk.Peki bazı kişilerde sa silahlar görüyorum.Mesela m95 SA.Öldüren görüntüsünde silah sarı görünüyor.Bu nedir nasıl elde edilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicegame! -- 31 Temmuz 2011; 18:01:03 >
  • Dostum SA silahları kamufulajlı silahardır hasar olarak bir artısı yoktur sadece 5.99USD verip de SPECTACT kit alanlarda olur ve adamların kamufulajlarıda(üniforma)farklı renklerde olur

Aslında gereksiz bir şey ama herkesin zevki ayrı

Ama dediğim gibi sadece görüntü olarak fark edersin hasar olarak bir farkı yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: cristiono

Dostum SA silahları kamufulajlı silahardır hasar olarak bir artısı yoktur sadece 5.99USD verip de SPECTACT kit alanlarda olur ve adamların kamufulajlarıda(üniforma)farklı renklerde olur

Aslında gereksiz bir şey ama herkesin zevki ayrı

Ama dediğim gibi sadece görüntü olarak fark edersin hasar olarak bir farkı yoktur

Teşekkürler :)
  • Hasar olarakta biraz farkı var. MG3 SA normalinden farklı. Ama şu dakkadan sonra alınacak bir eklenti değil.
  • Arkadaşlar bazı assault lar görüyorum.C4 var ellerinde.Bu nasıl açılıyor ?
  • Eğer assault silahları dışındakileri alırsan. Misal pompalıları veya Thompson, G3 M-14 leri c4 alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

Eğer assault silahları dışındakileri alırsan. Misal pompalıları veya Thompson, G3 M-14 leri c4 alabilirsin.

Tesekkürler.
  • Rica ederim.
  • Ya şu m16a4'ü seri atışa ayarlayamıyor muyuz ? Hep 3'lü atıyor.
  • Ayarlayamıyoruz. Standart üçlü atıyor o.
  • Arkadaşlar şu helikopterleri kullanmanın sırrı nedir ? Adamlar maç boyu bir helikopteri zapt edebiliyor.Ama ben kalkar kalkmaz birileri tarafından yere indiriliyorum.Bir türlü adam gibi kullanmadım şu heliyi
  • Zamanla uzmanlaşırsın. Mouse ile kullanıyorsan. Klavye ile denemeni tavsiye ederim.
  • Ya bi adamda gördüm.Adam helinin burnunu eğiyor.aynı düzeyde kalarak tarıyor etrafı.Ben hayatta burnunu eğdiğimde aynı mertebede kalamıyorum.Nasıl olcak o ?
  • Çalışarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan

Çalışarak

:D İyi bende calısayım o zmn :D
  • Boş serverlarda alıştırma yapabilirsin.
  • Merhaba Arkadaşlar ben bu oyuna yeni başlıyacağım ama sorun var !
    multiplayer tıklıyorum playnow diyorum ve ya server browser.Email ve password giriyorum.Sonra Login diyorum Ülkeyi şeçiyorum. Türkiyeyi sonra karşıma serial key geliyor
    İnternetten bütün Keyleri Araştırdım Hepsi Kullanımda Ben Oyunu oynamak istiyorum Gerekirse Serial Key Satın aLmaK istiyorum Kullanılmadık SeriaL numarası Biliyorsanız Allah Rızası için a.s.k.i.m.0.3@hotmail.com adresine maiL Atın Para önemli Değil Bu oyunu Oynamak istiyorum iLgililere Şimdiden Memmuniyetimi Sunuyorum Teşekürler..
  • Hiç kafanı yorma cd key al 20 lira ile 30 lira arasında gg de ve forumda satılıyor. Ama bir ay sonra BF3 çıkacak. O zaman oyunu oynayanlar baya azalır. Yani BC2 için geç kaldın. Ama bir ay için 20 lira veririm dersen key al.
  • Arkadaşlar sniperler için uzaklık mesafesi çizelgesi var mı ? Mesela 300 metrede dürbündeki 2. dişten nişan al gibisinden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicegame! -- 14 Eylül 2011; 12:45:51 >
  • Konu ölmüş ama emeğe saygı.Umarım hala bc2 oynayanlar vardır.Eğer varsa beraber oyanyabiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.