Şimdi Ara

Şike İddianamesi PDF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fener için artık konuşmaya gerek olan birşey yok...bütün deliller aleyhlerinde..başkan ve yöneticiler artık aklanamaz...

ibrahim akın fenerden çok para almış o da artık beraat edemez...

kupa maçı olayını tam anlamadım tayfur havutçu ile ilgili bi delil yazmıo metinde

bizim takım içinde iddiaları bizim trabzonspor bölümündeki başlıkta yazdım zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan402

fener için artık konuşmaya gerek olan birşey yok...bütün deliller aleyhlerinde..başkan ve yöneticiler artık aklanamaz...

kupa maçı olayını tam anlamadım tayfur havutçu ile ilgili bi delil yazmıo metinde

bizim takım içinde iddiaları bizim trabzonspor bölümündeki başlıkta yazdım zaten...

ŞAKAR’A 11 YIL, ŞENER’E 18 YIL İSTENİYOR

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar “müşteki Ahmet Bulut’un tehdit edilmesi ve 15 Mayıs 2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü maçında teşvik primi vermeye teşebbüsö suçlarından 4 yıldan 11 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: DJSELCUK

quote:

fener için artık konuşmaya gerek olan birşey yok...bütün deliller aleyhlerinde..başkan ve yöneticiler artık aklanamaz...

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar “müşteki Ahmet Bulut’un tehdit edilmesi ve 15 Mayıs 2011 günü oynanan Fenerbahçe-Ankaragücü maçında teşvik primi vermeye teşebbüsö suçlarından 4 yıldan 11 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

iddia edilen suçlardaki maddelerin karşılığı olan cezalar onlar...

benim sadece tahminim bu yönde...tayfur havutçu,sadri şener ve nevzat şakar bana göre ceza almaz..

ama yok hakim suçlu olduklarına inanırsa yapack bişe yok...herkes cezasını çekecek..öyle birşey olursa da sadece başkan ve yardımcısını değil tüm yöneticileri il sınır dışı ederiz...

• quote:

quote:

quote:

iddia edilen suçlardaki maddelerin karşılığı olan cezalar onlar...

benim sadece tahminim bu yönde...tayfur havutçu,sadri şener ve nevzat şakar bana göre ceza almaz..

ama yok hakim suçlu olduklarına inanırsa yapack bişe yok...herkes cezasını çekecek..öyle birşey olursa da sadece başkan ve yardımcısını değil tüm yöneticileri il sınır dışı ederiz...

bu davanın ne futbolla nede şikeyle alakası,umarım gerçekler yakın zamanda ortaya çıkar ama milyar dolarlık ihaleleri adamlar çoktan aldı.bizde hala yok Aziz suçlu yok Sadri bilmemne diye birbirimizi yemeğe devam edelim...

• iddianamede telefon kayıtları ve resimler var bi bakmanı öneririm...ilhan ekşioğlu ve aziz yıldırım her kayıtta açık açık belirtmişler para gönderme işlemlerini...

illaki mahkemeye ses kayıtlarını da vermişlerdir yoksa mahkeme niye kabul etsin iddianameyi...dalga mı geçiosun bizimle savcı derler..

o yüzden ihaleler falan bunlar boş savunmalar beyler...
  • quote:

iddianamede telefon kayıtları ve resimler var bi bakmanı öneririm...ilhan ekşioğlu ve aziz yıldırım her kayıtta açık açık belirtmişler para gönderme işlemlerini...

illaki mahkemeye ses kayıtlarını da vermişlerdir yoksa mahkeme niye kabul etsin iddianameyi...dalga mı geçiosun bizimle savcı derler..

olaylara biraz geniş bakmayı denersen görürsün.sadece onların istediği yerleri gördüğün sürece milim ilerleyemeyiz. ne yani ts tertemizmi,yada benim verdiğim vergilerle ts kulübüne örtülü ödenekten 30 milyon dolar aktarılmış geçen sene bu para trabzona helalmi sence ,bu kısır döngü içinde kalırsak sadece birbirimizi yeriz.şunuda bir araştır mesela,yıllardır nato ihaleleri ve işlerini Aziz Yıldırım yapar,bir diğer kişide Serdar Adalı'dır.askeri ilahe işine yıllardır girmek isteyen malum bir grup daha var.vede bu iki şahıs tutklu olduğu için natonun 4,5 milyar dolarlık ihalesine kim kondu dersin?

• quote:

quote:

iddianamede telefon kayıtları ve resimler var bi bakmanı öneririm...ilhan ekşioğlu ve aziz yıldırım her kayıtta açık açık belirtmişler para gönderme işlemlerini...

olaylara biraz geniş bakmayı denersen görürsün.sadece onların istediği yerleri gördüğün sürece milim ilerleyemeyiz. ne yani ts tertemizmi,yada benim verdiğim vergilerle ts kulübüne örtülü ödenekten 30 milyon dolar aktarılmış geçen sene bu para trabzona helalmi sence ,bu kısır döngü içinde kalırsak sadece birbirimizi yeriz.şunuda bir araştır mesela,yıllardır nato ihaleleri ve işlerini Aziz Yıldırım yapar,bir diğer kişide Serdar Adalı'dır.askeri ilahe işine yıllardır girmek isteyen malum bir grup daha var.vede bu iki şahıs tutklu olduğu için natonun 4,5 milyar dolarlık ihalesine kim kondu dersin?

o zaman şöyle diyelim buna...'şikeden içeri almak sadece işin bahanesi'

• quote:

quote:

quote:

o zaman şöyle diyelim buna...'şikeden içeri almak sadece işin bahanesi'

maalesef öyle..istedikleri gibide yönlendiriyorlar medyayı ve insanları..

• Bırakın bu komplo teorilerini. İsbatı olmayan palavralara ve kendini aklama çabalarına millet gülüyor. Zaten herkes biliyordu bunların şikeci olduklarını senelerdir. Aziz kendisi de demişti zaten "Başkan olana kadar maçların sahalarda kazanıldığını sanırdım başkan olduktan sonra bu işlerin gerçekte nasıl olduğunu öğrendim." diyen. Üstelik de onca belge var, teknik takip vs. yapılmış. Neyi inkar ediyorsunuz ki [8|] Zaten bu şike yasasının çıkması ve kurtarma operasyonu başlı başına bunların suçlu olduklarının delilidir ayrıca.
  • teknik takipten savcı tarafından cımbızla çekilip iddianameye koyulmayan bilgi ve belgelerde var,onlar ne olacak..tahminen senin gözünde onlarda suçsuzdur..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.