Şimdi Ara

Şike Yaptığımız Tescillendi mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

resmen gumburtuye gittik. sike filan da yapmadik. sike yaptiniz diyen art niyetlidir. sike yaptirmaya calistigimiz oyuncu 1 gol 1 asist yapiyor.

manager oyunu ve yonetici beceriksizliginden baska bir sey degil. kimvurduya gittik resmen.

su mahkeme sonuclansin da bakalim ne olacak.
  • İbrahim akın futbola devam ediyormu.
  • Şikeyi bile beceremediğim kesinleşti :) Son yıllarda ibb kupa maçı kadar soluksuz izleidği mbir maç hatırlamıyorum. Çok şükür şike yapmıyoruz yapsak herlade kalpten gitmiştik şimdiye kadar :)
    Yargıtaydan akrar çıkmadan hiç bişi keisn değil, onlarda bi karar versede önümüze baksak
  • şike falan uefanın umrunda değil aldığı karar tedbir amaçlı orda ne olduğunun kararını uefa değil yargı verecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

quote:

Orijinalden alıntı: D C X L

Evet

Bjk bolumu sevgiyle aniyor seni

Bilmukabele
    Bazı arkadaşlar transferle alakalı olduğunu yazmışlar düzeltelim.

http://www.uefa.com/uefa/disciplinary/news/newsid=1988004.html
    Following today's decision of the Court of Arbitration for Sport (CAS) to reject the appeal made by Beşiktaş JK against the UEFA Appeals Body decision of 15 July 2013 excluding the Turkish club for a year for match-fixing, the UEFA Emergency Panel held a meeting this morning.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: itachi84

Usulsüz transfer girişimi.

Olay budur kimse bik bik konusmasin acsin yargi sonuclarina ve nedenlere baksin.

Seni severim dostum ama, burda hatalısın. DCXL aşağıda paylaşmış, ben de sana CAS'ın sayfasındaki ifadeyi koyuyorum. Beşiktaş şikeden çeza almıştır. Bu da Beşiktaşın şike yaptığının tescillenmiş olduğunu gösterir.

http://www.tas-cas.org/news

ausanne, 30 August 2013 – The Court of Arbitration for Sport (CAS) has today dismissed the appeal filed by Besiktas JK against the decision taken by UEFA to exclude it from the European Europa League 2013/2014. Due to the urgency of the matter, the CAS Panel has issued its decision without the grounds. The full, reasoned award will be issued as soon as possible.

UEFA excluded Besiktas JK from the current edition of the Europa League because of match-fixing. The Turkish club appealed such decision to the CAS. In agreement with the parties, the CAS set a timetable for an accelerated procedure and granted the stay of the UEFA decision, allowing Besiktas JK to participate in the current edition of the Europa League. The parties were heard at a hearing at the CAS on 20 August 2013

Pursuant to the UEFA decision, which is now confirmed by the CAS, Besiktas JK is excluded from the UEFA Europa League 2013/14.

• sen usulsuzluk dersin,o tesvik der,baskasi sike
    zamaninda usulsuzluk yapan,tesvik diye biseyler dagitanlar kendi yaptigini gormez ama sen sikeci olursun
    ben adinin ne oldugu ile ilgilenmiyorum,sonuc onemli
    biri cikip bana "sizin takim sikeci dese" cok da ...........

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi'nin yürüttüğü soruşturmanın ve aldığı kararın tek gerekçesi; ülkemizde 3 Temmuz 2011 süreci ile başlayan ve futbol takımımızın 11 Mayıs 2011 tarihinde İ.B.B. Spor ile Kayseri'de oynadığı 49'uncu Türkiye Ziraat Kupası final maçının sonucuna, Sayın Serdal Adalı ve Sayın Tayfur Havutçu'nun fiil ve davranışlarıyla etki ettikleri iddiasına ve sonrasında yaşanan sürece bağlı olaylara dayanmaktadır.

- Bu süreçte kulübümüz ile ilgili iddialar hakkında Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile İsviçre merkezli C'M'S' avukatlık bürosu yetkililerinden Sayın Philipp J. Dickenmann ile Sayın Amr Abdelaziz dışındaki kişi ve kurumların beyanlarının dikkate alınmamasını önemle rica ederiz.

Konu ile ilgili gelişmeler hakkında, gerekli bilgilendirmeler resmi yayın organlarımızdan yapılmaya devam edilecektir.

Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

Yukarida grdugunuz gibi uefa kararinin gerekcesi kulup tarafindan aciklandi. Bu da mac sonucuna etki etmeye ynelik hareket. Yani Sikeye tesebbus. Bunun sahaya yansiyip yansimamasina bakmiyor Uefa. Tesebbuste kalsa bile sike olarak cezalandiriyorlar. Bizim durumumuz da bu. Hala da usulsuz transfer diye tutturuyorsaniz soyleyecek laf yok. Kulup sikeden dolayi ceza aliyoruz diyor. Ha ayrica uefa sikeye tesebbus yani sike var diyor. Bunun sonucunda bizim icin tedbir karari aliyor. Cunku biz son 5 sene icinde hicbir usulsuz davranis icinde bulunmadik diye taahhutname imzaliyoruz. Buna aykiriliktan tedbir karari aliniyor. Ne sahislar ne de kulup daha ceza almadi. Daha dogrusu net cezasi netlesmedi. Adamlar sike var diyor su an verilecek cezayi bekliyoruz. Bu ceza artabilir de , ihtimaller icinde bu da var.

• Sonuçta Beşiktaşın adı kirletildi, bunun sonucunda kupa iade edildi, biri federasyon başkanı, diğeri Beşiktaş başkan adayı oldu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.