Şimdi Ara

Sıkı Durun 256kb Hız Hemde 8mbit hatta :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Sıkı Durun 256kb Hız Hemde 8mbit hatta :)

Düzeldi Ping değeride titanium denen antivirüsten kaynaklanıyomuş, bilginiz olsun.

İlk defa Akn yi geçtim smile kullanıyorum, 1mbite düşmesi gerekirken 256 ile sürünüorum :) var mı bunun bi açıklaması? yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scream505 -- 1 Mayıs 2012; 20:24:59 >

• ben 0.4 gördüm. Haline şükret o hız gayet yeterli bence
  • Senin hattında başka bir problem olabilir. Çünkü AKK'dan dolayı hız düştüğü zaman modem arayüzünde yine bağlı olduğunuz tarife hızı yazıyor. 12288 /798 yazıyor bende ama hız testi yaptığımda 1Mbps çıkıyor. İsterseniz müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı bırakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seronimo -- 26 Nisan 2012; 12:25:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seronimo

Senin hattında başka bir problem olabilir. Çünkü AKK'dan dolayı hız düştüğü zaman modem arayüzünde yine bağlı olduğunuz tarife hızı yazıyor. 12288 /798 yazıyor bende ama hoz testi yaptığımda 1Mbps çıkıyor. İsterseniz müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı bırakın

Daha dün gayet hızlı kullanıyodum, Benim modem arayüzünde ne yazıyorsa hız testinde de aynısı çıkıyor yani bi sorun yok :)
  • Modeme her reset atışımda hızım değişiyo :) önce 768 di şimdi 512 oldu ilk açtığımda da 256ydı :)
  • Şikayet maili atmıştım işe yaramış 246/1109 olmuş hız
  • quote:

Senin hattında başka bir problem olabilir. Çünkü AKK'dan dolayı hız düştüğü zaman modem arayüzünde yine bağlı olduğunuz tarife hızı yazıyor. 12288 /798 yazıyor bende ama hız testi yaptığımda 1Mbps çıkıyor. İsterseniz müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı bırakın

Aynen arkadaşın dediği gibi, akk aşıldığında modemdeki değerler değişmez.sadece hız testindeki sonuç değişir.Benim modemde 20 mbit var ama hız testi 1 mbit misal :)

Sizdeki sorun farklı bence de.

quote:

Orijinalden alıntı: Scream505

Şikayet maili atmıştım işe yaramış 246/1109 olmuş hız

smile kullanan herkeste mi böyle.Ozaman ttnet ile smile ın uygulaması mı farklı acaba ? Bizde modemdeki değer asla değişmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 26 Nisan 2012; 13:27:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Senin hattında başka bir problem olabilir. Çünkü AKK'dan dolayı hız düştüğü zaman modem arayüzünde yine bağlı olduğunuz tarife hızı yazıyor. 12288 /798 yazıyor bende ama hız testi yaptığımda 1Mbps çıkıyor. İsterseniz müşteri hizmetlerini arayıp arıza kaydı bırakın

Aynen arkadaşın dediği gibi, akk aşıldığında modemdeki değerler değişmez.sadece hız testindeki sonuç değişir.Benim modemde 20 mbit var ama hız testi 1 mbit misal :)

quote:

smile kullanan herkeste mi böyle.Ozaman ttnet ile smile ın uygulaması mı farklı acaba ? Bizde modemdeki değer asla değişmiyor.

Valla arkadaşım görüyosun orda tarifemi bağlantı hızımı bende modemdeki değer değişiyor sürekli. TT neti bilemicem. Şuan olması gerektiği gibi oldu. İstersen yine modem arayüzünü çekip koyabilirim :)

• Git gide yükseliyo sağosun smile

Modemde 192/1712 gözüküyo
  • Oha pinge bak mağara net
  • Değişmiş de çok değişmiş, 501 ms ping ne yahu? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Değişmiş de çok değişmiş, 501 ms ping ne yahu? :D

Bilmiyorum panpa, kotayı geçtikten sonra böyle oldu :D neyse 24 saat kaldı inşallah düzelcek :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

quote:

bende smile kullanıyorum bendeki kızda 9000 li birşeyken şimdi 1024 yazıyor yani tahminimce ttnet tekilerde modem ara yüzünde hız değişimi değeri değişmeden 1mbite düşüyor ama bende iki aydır hızım düştüğünde 1024kbit oluyor modem arayüzünde sağlayıcı ile ilgili olabilir

• Ya arkadaşlar Bu ping değerleri nasıl düzelicek böyle deli oldum ya ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.