Şimdi Ara

Sıkıldım!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Benim tavsiyem starter-digi kasmanız.Diğer 2 saniyede yakalanan digiler bence güvenli değil şu anda.

Dediğine katılıyorum ve ayrıca ben 2-3 gün içinde oyuna bir reset gelecek diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FromHeLLHiLL

Elecmon yakalandığını görünce Biyomon'u anında silip yakalamaya gittim ve yakalamanın eski haline döndüğünü gördüm (yada sadece Elecmon'larda geçerli) 5 dakikadır uğraşıyorum ama yakalayamadım, şimdi server bakımda sanırım.

Elecmonun in-training hali neydi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaancer

quote:

Orijinalden alıntı: FromHeLLHiLL

Elecmon yakalandığını görünce Biyomon'u anında silip yakalamaya gittim ve yakalamanın eski haline döndüğünü gördüm (yada sadece Elecmon'larda geçerli) 5 dakikadır uğraşıyorum ama yakalayamadım, şimdi server bakımda sanırım.

Elecmonun in-training hali neydi..

Şu motimon'a benzeyen bir digimon var ya. Ama sarı renkli. 3 level. İsmi zuramon mu neydi tam hatırlamıyorum.

Zurumon'muş.

Bu da resmi:

/>

Ve ayrıca oyun geri açıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silinmiş -- 18 Mart 2010; 20:14:44 >

• Karakterler sıfırlanırsa bırakırım oyunu. Bugün baya emek verdim.
  • Ben oyunu çok beğendim eskiden 16 lvlken kaç tane gomamon kessem lvl atlarım diye düşünürken sonuç 50 çıkıyodu şimdi ise 20 :)

Birde yerde 2 DigiEggOfFriendship ve DigiEggOfKnowledge buldum hemen cebe xP...

Bu arada res atılsa bile digimonlar gitmez
  • 5 digimonum var 4'ü silinecek gibime geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Karakterler sıfırlanırsa bırakırım oyunu. Bugün baya emek verdim.

Sonradan düşündümde reset işi zor gibi. Sonuçta mega eventi konulmuş vs. Reset gelmez herhalde. Tabii kaza sanucu olmazsa o ayrı
  • Evet arkadaşlar oyuna girince çıkan yazıyı gördük.Hazırlık eventımıza katılmış bulundun falan diyor neyse de yani şimdiye kadar hazırlık eventı sürüyormuş.Ve whisper düzelmiş şuan digi yakalamayı kontrol edin hemen.

Edit:Friend List çalışır duruma gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sexxx Dreams -- 18 Mart 2010; 20:25:01 >
  • beta test serverda doğal bi olay yüksek rateler bütün online oyunların beta testlerinde bugları kolay bulabilmeleri için playerlere en üst derecede imkanlar verilirki üst lwllere yada değişik çalışmalarda buglar bulunup giderilsin. merak etmeyin burda kastığınız karakterler %99 silinecektir. kalma şansı imkansız denecek kadar az
  • Admin açıklama yaptı silinmiycek silinecekse bence yakalananlar silinir
  • 5 saatimi harcadım 21-16-16-11-11 yaptım, oynamam arkadaş silinirse karakter. Zaten üni sınavım var benim. Aman be.
  • Bu kadar zaman ayırmaya gerek yok oyuna silinme şansınıda göz önünde bulundurursak ve Digimon kıtlığından sıkıldım sadece digimon yakalama güzel güzel =)
  • Bende eski zevki alamadım.O zorluğu yaşamadan olmuyor ya.Eskiden kaç gün harcardık yakalamak için.
  • eskiye göre neler degistiyeni basladım
  • valla ben full yakalıcam digileri sonra bırakıcam :D
  • Ben hâlâ zevk alabiliyorum oyundan digi yakalayamasak dahamı iyidi birsürü kişinin guilmon kastığını düşünmek bile kötü bu digi yakalama işininde sadece bugünlerde geçerli olduğunu düşünüyorum ileriki zamanlardan shop açılıcak ve net çıktığından oyuna o zaman başlayanlar veyahut digimonundan sıkılıp silenler nete muthaç duruma gelicek ayrıca öyle birşey olmasa bile oyun ne olursa olsun güzel

Birde Toplanabilsek
  • Bende Guilmon 21 Agumon ve Gabumon 11 var

Ve bi sürü digiegg ve crest
  • O kadar eleştirdik birde olumlu yönleri yazalım.

Crest oluşturmamıza yardımcı olmak amacıyla "F" harfine bastığımızda ki yardımcı liste çok iyi olmuş.
    Digimon'ların kaç HP'lerinin kaldığını görebilme imkanı sağlanmış bu da pek gerekli olmasada iyi olmuş.

Digimon Arama Merkezi diye bir bölüm eklenmiş. "V" harfine basarak ulaşabilirsiniz. Her Digimon hakkında detaylı bilgileri ve nerede olduklarını öğrenebiliyorsunuz. Çok kullanışlı.

Güvenlik önlemleri alınmış. Banka, Shop ve Trade için özel bir şifre soruyor.

Tamer'lerin Level sisteminin değişmesi benim hoşuma giden bir diğer etmen.
  • Ah Şu Grafikler 3D Olsa Ne Kadar Güzel Olurdu Oyun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snifer97

Ah Şu Grafikler 3D Olsa Ne Kadar Güzel Olurdu Oyun :D

Bence grafikte sorun yok.Biz bu oyunu böyle kabullendik.3D grafik istiyorsan Digimon Masters Online oyna
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.