Şimdi Ara

sil (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
4
Favori
31.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    güvenlik ve hack bilgisayar dünyasının magazinidir herkes güvenlikçileri pentesterları ve ciddi ciddi hacker olanları tvde kod adı kılıçbalığındaki yahut kevin mitnick gibi ya da maksik gibi ya da çağatay evyapan gibi ya da mert o gibi ya da fyodor gibi sanıyor ama onlar oraya o noktaya gelinceye dek hiçte eğlenceli olmayan bir öğrenme sürecinden geçiyor, hava atmak için bu yola çıkanlar asla marka olmadı en fazla kitabı çıkan yerli bir hackerımız gibi balon

king

sil

king ahahahaha zaaa

sil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 3 Aralık 2014; 23:25:15 >

• root_echo kullanıcısına yanıt
    Size katılıyorum hocam. Ama aslında hackerlığın bir okulu yok. Yani şunu şunu yapınca tamam artık hackersin gibi bişey yok. Ama şuna eminim hepsi en az bir programlama dilinde uzman. özellikle Pyton. Bu arada hocam sanırım sizde Linux cusunuz doğru mu?
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    pytona başladım phpden sonra (php yazılım dili değil zıplamayalım) bana kolay geldi pyton. ama gerek sözlükte hakkında yazılanlar, gerekse bir çok yazılımcıdan duyduğuma göre aslında çokta mayah bir dil değil değilmiş tamam google felan kullanıyor ama o pek para kazandıracak iş değil gibi esas para javada
  • root_echo kullanıcısına yanıt
    Selam Hocam,

Java demişsiniz ama bazıları artık piyasanın "Net framework" altyapısına döneceğini düşünülüyor çünkü artık netframework opensource oldu.(ama benim bu konuda bir fikrim yok sadece duyduklarımı yazdım) Bu arada C++ biliyorum ben pythona başlasam zorlanır mıyım sizce?
  • tor kullananlar; soyleyebilirmi acaba tek acilista 5,5 mb bilgisayardan neyi okuyup nereye gonderiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• otuz3 kullanıcısına yanıt
    Nasıl tespit ettiiz paylaşabilir misiniz? Prof. destek almak için help at rt.torproject.org mail adresine ulaşabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.