Şimdi Ara

Silah ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
0
Favori
58.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git

Silah ?

(En Son Oy Tarihi: 13.9.2022)
Giriş

Orjinalden alıntı: Orcunsau

Silah ?

Bunu da ekle. Tanfoglio Limited. Çok baba silahtır.

Desert Eagle'ın namı nasıl Miroğlu Silahıysa bunun namı da Kosovalı Silahı...

afedersin kosavalıda kim özenti çocuk resimdeki silah max 14+1 kosavalı bununla şarjör değiştirmeden arka arkaysa 20 el ateş etti ve bak bu silah Süleyman Çakırın Polat Alemdara Kurtlar Vadisi Dizisinin "fi" tarihinde hediye ettiği ve Tüm Vadi Boyunca kullandığı silah yanlış bilgilendirme olmasın hala elindeki buydu

Namı Polat Alemdar dır Kosavalı Kurusıkı Desset bile kullandı

• quote:

Orjinalden alıntı: black_-_storm

Silah ?

Bu resim nerde çekildi?
  • Fiyatları ne oluyor peki? airsoftların...

quote:

Beyazıt Mercan'da kurusıkı silah satan dükkanların çoğunda bulabilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

quote:

Silah ?

Bunu da ekle. Tanfoglio Limited. Çok baba silahtır.

Desert Eagle'ın namı nasıl Miroğlu Silahıysa bunun namı da Kosovalı Silahı...

afedersin kosavalıda kim özenti çocuk resimdeki silah max 14+1 kosavalı bununla şarjör değiştirmeden arka arkaysa 20 el ateş etti ve bak bu silah Süleyman Çakırın Polat Alemdara Kurtlar Vadisi Dizisinin "fi" tarihinde hediye ettiği ve Tüm Vadi Boyunca kullandığı silah yanlış bilgilendirme olmasın hala elindeki buydu

Namı Polat Alemdar dır Kosavalı Kurusıkı Desset bile kullandı

Osman Sınav Kurtlar Vadisi'ni bıraktıktan sonra bu silahı dizide gördüğünü iddaa mı ediyorsun. Ben söyleyeyim. Osman Sınav dizinin yapımcısıyken bu silah kullanıyordu Polat Alemdar karakteri... Osman Sınav diziden ayrıldı. Artık nerden buldularsa eline Smith&Wesson 5906 tutuşturdular...

Desert Eagle olsun, Bu Tanfoglio olsun, Pars filminde başrol oyuncusunun kullandığı silah, bunların hepsi Osman Sınav'a ait silahlardır...

• bana sorarsanız silahı olan ve silahtan anlayan ,parçalarını bilen biri olarak her zaman GLOCK derim neden mi o kadar hafif olup ta o kadar dayanıklı ve atış yüzdesi yüksek bir silah yoktur sanırım.deagle çok ağır bir silah 1800 gramdan fazla nerdeyse 3 glock eder
  • http://www.youtube.com/watch?v=nzsIDt_ePTc&mode=related&search=
    qafasını yardı zaar
    Şarkıda guzel ama (let the bodieshitthe floor!) From drowling POOL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 28 Ağustos 2007; 21:22:07 >
  • Valla bende bundan var. CZ 75 B 15+1 çift hareketli. İşinizi fazlasıyla görür. Desert süper bi silah ama hem çok pahalı hemde taşınacak gibi değil. Boyu değil işlevine bakın.

Silah ?
  • Ne yani bendede Yavuz 16 Var alla alla ama darktower senin silah temizmiş ha iyi bakmışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Razorback

plastik mermi atan silahlar nerde satılıyor acaba? ama kaliteli ve sağlam atanları soruyorum...

airsoft marka olabilir..

1000 ytl bayılırım diyorsun yani İçtene tel açıp sorabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***T-MAC***

Miroğlunun silahı hangisi oluyor şimdi? (bumerang cehennemindeki metalik kaplama)

• Sig Sauer P 226 SL SO , GERMANY
    Black:(rustless steel)
    9 mm
    15+1
    All staınless steel
    Paslanmaz çelik
    Dünyanın en sağlam silahı tabiri caizse evladiyelik.
    Tamamen paslanmaz çelikten üretilmiş krozyona dirençli suda ateş edebilen tek silahtır.
    Tek dez avantajı fiyatının çok yüksek olmasıdır 1180 gr ağırlığı bir avantaja dönüşüyor ve çok yumuşak bir atışı vardır.

Silah ?
  • En sağlamı,dünya çapında kabul görmüş şekilde Heckler&Koch tur!

Silah ?

Silah ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yido2 -- 10 Temmuz 2010; 23:20:26 >

•  Silah ?

Silah ?

hatırlayan vardır mutlaka

• bahsettiğiniz silahlar güzel silahlar fakat sig sauerin tahtını sallayacak vasıflar üzgünüm bu silahlarda yoook..
  • bugün itibarı ile form doldurdum. Evde bulundurma ruhsatlı olarak bende CZ75B almak istiyorum.önce müracatımı yapıp sonra uygun silah bulunca alacağım.

işim yasal olsun istiyorum.
    Ruhsatlı olması yine de herzaman iyidir. Sonra doğru bir po**** iyice ustalaşıp tadını çıkarmak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.