Şimdi Ara

Silah, kızlar ve kumar Vegas Gangsteri'nde bir araya geliyor(Güncellendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
1
Favori
5.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DewMac

quote:

Orijinalden alıntı: burockrap

Arkadaslar oyunu dün satın aldım bugün bitirdim oyun çok zevkli gercekten hikayesi falan sarıyor sonra insanlara araba ile çarpınca kol bacak falan ayrı oynuyor size araba çarpınca böyle kaputun üstüne falan çıkıyorsunuz hatta arabayı çalmaya çalışırken sürücüler sizden kaçmaya falan başlıyor kısacası çok zevkli oyun ama kontroller biraz geliştirilebilir özellikle motorsiklet sürmek çok zor grafikler falan çok guzel sehir büyük falan diyorlar tamam rio ve Miami ye göre büyük ama bana küçük geliyor :Dd kullandığım cihaz ip4 ve abartisiz söylüyorum hiç kasmıyor ( sadece bi gorevde helikopter bana füze atıyordu orada biraz kastı o kadar ) üstelik jb li 8 kadar tweak var grafiklere gercekten ben bayıldım tek eksi kontroller :(

1 günde bu oyunu bitirdin? Çıktığı saat indirdim şuanda daha yeni %20 deyim

Bazı gorevler çok zor olduğu icin oyun parasıyla geçirebiliyor yardım iste den :P

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun gta IV e cok benziyor gözümüz kaldi getirin uleyn şunu android e

• S3 mini de oynayabilirsem iyidir.

• bu tarz oyunlar telefonda gerçekten zor kontrol ediliyo gerçekten güzel oyunlar ama keşke pc de olsada orda keyfini çıkara çıkara oynayabilsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: realite90

bu tarz oyunlar telefonda gerçekten zor kontrol ediliyo gerçekten güzel oyunlar ama keşke pc de olsada orda keyfini çıkara çıkara oynayabilsek

Alıştıktan sonra çatır çatır oynuyoz siz galiba daha alismamissiniz

• S3 kullanırkan modern combat 3 oynamış biraz alışmıştım ama pc deki kadar tatmin etmiyor çünkü hem ekran küçük hem hakim olamıyosunuz pc deki gibi bence mesela denediniz mi bilmiyorum battlefield 3 ü 102 ekran lcd tv ye bağlayıp oynayan biriyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: realite90

S3 kullanırkan modern combat 3 oynamış biraz alışmıştım ama pc deki kadar tatmin etmiyor çünkü hem ekran küçük hem hakim olamıyosunuz pc deki gibi bence mesela denediniz mi bilmiyorum battlefield 3 ü 102 ekran lcd tv ye bağlayıp oynayan biriyim

S3 e kucuk diyiyorsunuz ben mc3 u ideos x5 te bitirdim zaten bu tür oyunlara alistikca hakim olabiliyorsunuz pc de oyun oynamam ps3 dururken ama buyuk ekranda zevki daha cok cikiyor orasi ayri

• s3 e küçük demiyorum tam tersi s3 çok büyük o yüzden sattım iphone aldım.s3 pc ekranına göre küçük diyorum ps3 te hiç oynamadım savaş oyunu sadece pes attım biz alışmışız w tuşuyla ilerleyip mouse la sağ sol yapıp ateş etmeye
  • Arkadaslar oyun bugun cikabilir cunku mc4 tede ios tan 1 hafta sonra cikardilar

• quote:

Orijinalden alıntı: Normsoner

deneyen varsa gta vice city ile karşılaştırabilir mi

quote:

Orijinalden alıntı: cana-cana

Görsel olarak hoşuma gitti oynayanlardan yorum alalım :)

http://forum.donanimhaber.com/m_76417618/tm.htm
    Burada yüzeysel bir inceleme yaptım. Arada GTA ile de karşılaştırdığım yerler var.
    Eklememi istediğiniz ya da sormak istediğiniz bir şey varsa alabilirim

• ne zaman bedava olur arkadaşlar
  • Güzele benziyor
  • Bi android e gelmedi

• aynen yaw gelse de oynasak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolpaciino

aynen yaw gelse de oynasak

Mc4 olayından sonra bidaha zor çıkartırlar bize

• quote:

Orijinalden alıntı: -İndependence-

Bi android e gelmedi

Az sabredin gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

quote:

Orijinalden alıntı: -İndependence-

Bi android e gelmedi

Az sabredin gelir.

Böyle bir oyun sabredilirmi hocam

• Gameloft Facebook sayfasinda Android bu hafta icinde yayimlanacagi duyurulnustu. Buyuk ihtimal bugun yada yarin yayimlanir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evotr

Gameloft Facebook sayfasinda Android bu hafta icinde yayimlanacagi duyurulnustu. Buyuk ihtimal bugun yada yarin yayimlanir.

İnşallah hocam

• hala çıkmadı yaww
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.