Şimdi Ara

SİLEBİLİR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlicanTrn -- 31 Aralık 2016; 0:7:56 >

• Elektrik dalgalanmalarından sonra oluşan sorunların büyük bölümü Güç Kaynağı'ndan oluşur hocam. Muhtemelen oluşan sorundan dolayı yeterli beslemeyi yapamıyor ekran kartına...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Elektrik dalgalanmalarından sonra oluşan sorunların büyük bölümü Güç Kaynağı'ndan oluşur hocam. Muhtemelen oluşan sorundan dolayı yeterli beslemeyi yapamıyor ekran kartına...

Anladım hocam yeni psu alsam düzelir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlicanTrn

quote:

Elektrik dalgalanmalarından sonra oluşan sorunların büyük bölümü Güç Kaynağı'ndan oluşur hocam. Muhtemelen oluşan sorundan dolayı yeterli beslemeyi yapamıyor ekran kartına...

almadan önce fırsatın varsa deneme yap. Sorunun kesin ondan olduğu belli olur hiç değilse...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlicanTrn

quote:

almadan önce fırsatın varsa deneme yap. Sorunun kesin ondan olduğu belli olur hiç değilse...

Hocam arkadaşımın bilgisayarında 700w psu ile test ettim ekran kartını hiçbir sıkıntı yokken %20 o.c sekliyle bende tek sıkıntı oluyor sanırım psu ve yeni psu aldım "FSP FSP600-60AHBC PERFOR.12CM 80+ BRONZE PSU 600W" suan ki kullandığım "XIGMATEK X-CALIBRE SERİSİ 600W" ve sıkıntının 100% psu olduğuna karar verdim :) yeni aldığım psu işime yarar mı hocam cevaplarınız içinde teşekkür ederim..

• işlemciiyi konturol ediniz
  • aynn psu olma sansı var
  • İşlemci de hicbir sıkıntı yok prime95 testinden rahat geçiyor
  • İlk önce bi psu denem yapsaydın. Yenisini almadan önce
  • Test ettim hocam psu yeterli güç veremiyor 4 yıllık psu değiştirme zamanı geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.