Şimdi Ara

Silecek kaldırmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
9.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Senin durumunla ilgisi yok ancak ben avm lerde aracını beyaz çizginin ortasına park edenlerin dolayısıyla iki araçlık yere park edenlerin silecegini kaldırıyorum sonra 90 derece açıp yerine indiriyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon numaranı görünür bir yere bırak ön cam içinde, arabanın başına birşey gelmesindense kim ne derdi varsa arasın söylesin
  • En iyisi araç içi kamera, altı top gibi olanlar. Her tarafı çekiyor imajı veriyor, çekmese bile sorunu çözer. Araca zarar veren olursa da kameradan tespit eder, zararını alırsın kurallara uygun park ettiğin sürece.
  • Bizim apartman girişinede park yapılıyor kaldırım yok denecek kadar az park edilince yaya olarak geçmek imkansız oluyor birkaç defa gördüklerimi uyardım uyarmayada gerek yok insan olan anlar diye düşünüyorum. Ancak 20 gün önce uyardığım araçlardan birisinin park edip sağ kapıdan çıktığını gördüm sol kapısı apartman girişine geliyordu ve kendisi dahi çıkamadı oradan bende o gün dışarı çıkmak zorundaydım uyardım uyardığımda aldığım cevap tapulu malınmı bu yol diye oldu. Hemen annemin çok sevdiği saksılı canlı çiçeklerinden birisine sarıldım. 4. Kattan aşağı düşüp o arabanın içine saksının girişi var ki euro n cap testleri gibi oldu. Çok zevk almıştım. Daha sonra tabi dışarı çıkarken aracın üstüne tırmanıp çıkmak zorunda kaldığım için birazda neşeyle üzerinde zıplamam sonucu tavan aksamındada çökme oluştu. Tabiki araç sahibi birdaha park etmedi. Rüzgardan saksı düşmüş yan apartmandanda düşmüş olabilir sonuçta ee bende uyardım okadar napalım kısmet dedik. Bazen kamyonet park ediyor o tip durumlarda kasaya tırmanmak zorunda kalıyorum boyum ermez ise lastıklerindeki basıncı indirip arabayı yere yakınlastırmayı görev edindim.

Benim gibi birisinin kapısına o şekilde park ederseniz canınız silecek kalkmasından çok daha fazla yanar acık konusayım :) ha insan gibi arada mesafe bırakıp park eden araçların yanından yürüyüp eve girebildiğim sürece sorun etmiyorum. İnsan olanla insan insan olamayan ile anladığı dilden konuşmak haz veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Respectformuslims kullanıcısına yanıt
    park halinde kamera çalışıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: atla

park halinde kamera çalışıyor mu

Şarjlı kamera olursa neden olmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Respectformuslims kullanıcısına yanıt
    öyle olursa güzel ama şarjı 7-8 saat giden kamera var mı bilmiyorum
  • Aynı eylemi bizde yapıyoruz..Kocaman caddede getirip apartmandan yola indiğimiz kapının ağzına kaldırımın kenarında enine 1 mt lik dar yola araba bırakıyorlar...1 mt aşağı yada yukarı koysa bize engeli yok..Yol babamızın malı değil...Girişi kapatınca fıttıryoruz..Silecek kaldırma , aynaları kapatma, yine anlamıyorsa ön camın üzerine poşetle çöp bırakma ikaz şekillerimiz..Oraya arabanı bırakma diyen birileri var.....Cama telefon no bırak....Biz açık söylüyoruz...Lütfen giriş çıkışı kapatma burada 24 aile 80 kişi girip çıkıyor diyoruz.... Anlamıyorsa çöp....
  • çarşıda akrabalarımın yanına gittiğimde hep park ettiğim bi yer var kapı önü değil apartman önü pencere var önünde yüksekte engel teşkil edecek bi durum yok sağlı sollu araç dolu ki çektiğim yer kapı önü değil herif kaldırım taşı koymuş park etmeyim diye attım taşları 2 araba lastiği koymuş attım kenara bakmış benle uğraşamıyor 2 lastik + daha büyük taş koymuş bende yeter deyip taşı da lastiği de arabaya attım şimdide polyesterden su deposu koymuş + 2 taş bi lastik geçerken dikkat ettim hayırlısı
  • Sİleceğiniz kaldırılıyorsa,

Ya başkasının hakkına zarar verecek , bencillik yapacak bir şekilde park etmişsinizdir (iki araçlık yere ortalama, kaldırıma çıkma, engelli park yerine park etme gibi)

Ya da adamın evinin, dükkanının önüdür. Hastası olan, engelli olup park eden biri falan vardır. Yerine park etmişsinizdir.

Bunu olgun bir uyarı gibi görüp durumunuzu gözden geçirin..

Bazı ayıların yaptığı gibi anahtarlıkla aracınız çizilmemiş, yada lastiğiniz indirilmemiş en azından..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.