Şimdi Ara

Silecek Suyu (Camsil) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
29.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Camsil + Saf su alıyorum 1'er litre. Hepsini boşaltıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ihsan1987

Merhaba arkadaşlar gecen gün adını hatırlayamadığım bir camsil kutusunda araba resmi vardı silecek suyuna benzer birşeyler yazıyordu.Marketlerde satılan bildiğimiz camsili her arabada kullanabilirmiyim.Herhangi bir sorun cıkarmı?

evet kullanbilirsin kışın antifirizli cam suyu kullanman lazım camsillerin tamamı kışın donuyor.
  • Hep su kullandım ha arada birde sıvı sabun ekliyorum.
  • arkadaslar ben wurth marka cam suyu aliyorum once bunu hazneye dokup ustune su tamamliyorum,zaten kucuk bir sey iki parmak kalinliginda 20 gram konsantre bir sivi,cok guzel arti seftali kokulu
  • ben yarı yarıya su-camsil koyarım aracıma gayet de güzel temizliyor.
  • Yarısına kadar su,yarısına kadar cam sil...
  • Camsil koyyom sadece
    şimdilik sorun yok ilerde bişi olmasın allahvere
  • Camsil mümkün oldukça fazla koymuyorum sıcak ve güneşli havalarda kuruduğu zaman camda leke kalıyor..
  • Vallaha ben 1,5 litre hayat su alıyorum hazne kapağa 1,2 parmak kala bitiyo şişe baya yetio o. Vallaha size tavsiyem çeşme suyu flan kullanmayın kireçli oluor tıkanıyor Kaynak suyu kullanmaya başladığımdan beri hiç sorun yaşamadım. 1,5 litresi 75 kuruş zaten pahalıda değil baya gidiyor tavsiye ederim. Üstünede ilave olarak 3 kapak YAĞMUR SUYU KAYDIRICI solisyon ve 3 kapak kadar da OTO CAMSUYU ekliyorum mis gibi oluyor
  • Konuyu hortlacağım arkadaşlar kusura bakmayın. Marketlerde gördüğünüz 1-2 liralık camsil'ler arabanın camlarına zarar verebilir. Onun yerine bazı siteler de araçlara özel camsil satılıyor onları kullanabilirsiniz.
  • henkel in clin markası var.on numara tavsıye ederım...
  • 4 senelik hort tebrikler
  • ucuz camsili sulandırmadan kullanmayın.. yoğun olursa damlalar aracı maviye boyayabilir..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arazide sağdan soldan çeşmelerden dordurduğum su ile doldurup üstüne 3-5 sıkım sıvı el sabunu katıyorum epeydir böyle kullanıyorum , camsularının aracı maviye boyamasına gıcık oluyorum .
  • PURGATOR Nanotec Cam Temizleme Tabletleri 6 lı EkoPaket Limon Kokulu

Bu tabletlerden kullanıyorum. 5lt suya bir tablet karıştırıp kullanıyorsunuz ca sularından daha ucuza geliyor ve işe d yarıyor.

http://www.hepsiburada.com/Liste/purgator-nanotec-cam-temizleme-tabletleri-6-li-ekopaket-limon-kokulu-114015/productDetails.aspx?productId=otctn114015r&categoryId=20035763
  • arkadaşlar hepinizde evde veya iş yerinde klima vardır illaki. hah işte o klimanın tahliye hortumunun altına dayayın 1,5 lt şaşal kutusunu akşama kadar % 0 kireçli saf su alde edrsiniz mende beleşşşş. isteyen içine camsil atsın isteyen arap sabunu :D:D:D(az camsil az de alkol ii gider.yazıktır para vermeyin elin akıllısına)) 26 yıldır araba kullanıyorum az camsilli sudan başka şey koymadım şimdye kadar. tıkanmadan tortusus prıl prıl temizlik .....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.