Şimdi Ara

Silecek takılı kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,işten eve gelirken camları sildireyim dedim sileceklere,fakat silecek 10 cm kadar yukarı kalktıktan sonra öylece takılı kaldı.motor sesi gelio dırrr diye.geri kapalı konuma getiriyorum hala o ses devam ediyor yani kapanmıyor taki kontak kapatana kadar.bu motor sesi varken ekimlerine yukarı ittirince sileceği normal çalışıyor fakat aynı yerde yine takılı kalıyor.bende çektim aracı söktüm sigortayı motorunu yakmayalım diye.acaba sorun ne olabilir arkadaşlar yardım edermisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım:(

• Motorda sorun varmı dicem ama çalışıyor,acaba pislik falanmı sıkıştırdı?her türlü fikre açığım

• Motor diş sıyırmış olabilir. Elinizle fazla hareket ettirmeyin sliecek kollarını, diş sıyırmasının nedenlerinden biridir
  • Benim de 10 yaşında Polo'mda 2-3 ay önce oldu. Sanayiye elektrikçiye gittim. Silecek kollarını dibinden cıvatalarından söktü (cıvatalar paslanmış, zor söküldü). Camın alt tarafındaki plastikleri, keçeleri çıkardı. Arkasından avuç avuç toz toprak, yaprak, ot ayıkladık. Sonra motorları çıkardı, içini söküp zımparaladı ve gresle yağladı. Yerine takınca sorunsuz çalıştı.
    İyi ki zorlamamışsın motor yanardı dedi.

Seninki de muhtemelen yağsız kalmıştır. Yanmadıysa 50 liraya halledersin.
  • Çok zorlamadım işte korktum ses gelince,deneme olarakta iki kez elimle destekledim.yarın baktıracam bakalım sorun nerde

• Motor yansa ses gelirmiydi?elimle destekleyince normal siliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sileceğin ilk kademesi bozuldu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Motorda bir sıkıntı var gibi bahsettiğiniz ses göz önüne alınırsa.
  • Arkadaşlar,yorumlarınız için teşekkürler.Bugün elektrikçiye gittim,plastik bir dişli sıyırmış bir kenarından.dişli tek olarak satılmadığını söylediler,takımınada işçilik hariç 140 tl istediler.Bende elektrikçiye rica ettim araştır biraz çıkma falan bulmazmısın diye.Nasıl bulduysa bulmuş ve değiştirmiş.20 tl dişli ve 30 tl işçilik dahil 50 tl hallettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.