Şimdi Ara

Silent Hill 1-2-3 Tanıtımları (Gizlilikler ve Bonuslar) Yarı Platinumluk Rehber (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
3.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gerçek bir oyuncu o konsolmu daha iyi bumu iyi. fifa mı pes mi, cod mu battlefield mı, forza mı gran turismo mu gibi saçma sapan çekişmelerle uğraşmak yerine böyle ilgi çekici, emek isteyen çalışmalar yapar. tebrikler. güzel iş çıkartmışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 3 Nisan 2012; 1:50:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beynini.delerim

gerçek bir oyuncu o konsolmu daha iyi bumu iyi. fifa mı pes mi, cod mu battlefield mı, forza mı gran turismo mu gibi saçma sapan çekişmelerle uğraşmak yerine böyle ilgi çekici, emek isteyen çalışmalar yapar. tebrikler. güzel iş çıkartmışsın.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zack06 -- 12 Ekim 2012; 13:53:19 >
  • böyle bir konuyu da pc oyunları bölümünde isterim
  • oyunu geçen hafta aldım gerçekten çok iyi olmuş beğendim
    oynayan varmı bu oyunu
  • Silent hill 2 ve 3'ün hd versiyonlarını tekrardan bitirdim ve anladım ki bir daha böyle oyunlar gelmez,özellikle de 2 gibi.Sırf Mary ve Maria karakterleri için bile yüzlerce teori üretebiliyorsunuz oynadıktan sonra..Bu onuncu bitirişim falan oldu silent hill 2'yi ama biraz zaman geçsin yine bitiririm..Efsane tek kelimeyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rai-gy -- 11 Ekim 2012; 21:49:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Silent hill 2 ve 3'ün hd versiyonlarını tekrardan bitirdim ve anladım ki bir daha böyle oyunlar gelmez,özellikle de 2 gibi.Sırf Mary ve Maria karakterleri için bile yüzlerce teori üretebiliyorsunuz oynadıktan sonra..Bu onuncu bitirişim falan oldu silent hill 2'yi ama biraz zaman geçsin yine bitiririm..Efsane tek kelimeyle.

ben de belli dönemlerde seriyi en baştan başlar ve bitiririm ama konsolum olmadığı için pc'ye çıkanları oynarım...
    bu hd versiyon keşke pc'ye çıksaydı...
    bir de sh2 3 ve 4'ü bir türlü steam'a eklemediler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

quote:

Silent hill 2 ve 3'ün hd versiyonlarını tekrardan bitirdim ve anladım ki bir daha böyle oyunlar gelmez,özellikle de 2 gibi.Sırf Mary ve Maria karakterleri için bile yüzlerce teori üretebiliyorsunuz oynadıktan sonra..Bu onuncu bitirişim falan oldu silent hill 2'yi ama biraz zaman geçsin yine bitiririm..Efsane tek kelimeyle.

ben de belli dönemlerde seriyi en baştan başlar ve bitiririm ama konsolum olmadığı için pc'ye çıkanları oynarım...

Hocam pc'ye çıkmasına gerek yok yoktu hd collection'ın çünkü yaptıkları tek değişiklik oyunu 720p'e yükseltmeleri olmuş,birde trophy desteği.E zaten pc'de daha yüksek çözünürlükte bile oynayabiliyorsun sh 2,3 ve 4'ü..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

quote:

Hocam pc'ye çıkmasına gerek yok yoktu hd collection'ın çünkü yaptıkları tek değişiklik oyunu 720p'e yükseltmeleri olmuş,birde trophy desteği.E zaten pc'de daha yüksek çözünürlükte bile oynayabiliyorsun sh 2,3 ve 4'ü..

haklısın
    birde seslendirmeler yenilendi sanırım
    ama yine de steam'a eklenmemesine çok kızıyorum
    türkiyede sh2 3 4 pc kutulu orjinal olarak bulunması imkansız gibi

• Çok güzel rehber, bu rehberi ilk okuduğumda SH oynamaya korkuyordum bu yaz bastırdım korkumu şuan homecoming hariç hepsini bitirmiş bulunmaktayım.Gerçekten unutulmaz oyunlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.