Şimdi Ara

SİLENT HİLL THE ROOM(ACİL YARDIM)PC (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • :D Kardeş Cesedin oraya git kafani aşağı ey orda ufak bi delik var ordan aşağı atlican
    Gelmişsin sonuna zaten aşağı incen o cesedin oradan.
  • baktım ama bulamadım tekrardan bakayım bir
  • Sonunda bıtırdım yav gorememısım orayı İlk gittiğimizde tuhaf sıvı var dıyordu bısey yapılmıyordu.Neyse oldurdum adamı kızada yetısemedım sonunda da sanırım movıe yı gectım yanlıslıkla bende acıp tum vıdeoları ızledım 4 farklı son var oyunda artık homecomıge geceme vaktı geldı Yardımlarınız ıcın tesekkurler...
  • Önemli Değil . Geç tabiki Homecaming e yeni bir gerilim başlasın :d
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mc_Speed

Önemli Değil . Geç tabiki Homecaming e yeni bir gerilim başlasın :d

Gecemedım yaaw hata verıyor oyun anlıyamadım da atının x serısının hepsınde verıyormus sanırım bu hatayı.

SİLENT HİLL THE ROOM(ACİL YARDIM)PC
  • Kardeş O oyunu oynamak için Ekrankartın En az Pixel Shader 3.0 olması gerekiyor.Eğer ekran kartın Ati ve Pixel Shader 3.0 ise

Aşağıdaki dosyayı indir ve talimatları yap.

http://r a p i d s h a r e.com/files/193918543/silenthill5patch11.zip.html

linkteki boşlukarı sil.

# vars_pc.cfg dosyasını Engine klasörü içine at. Her ihtimale karşı eskisini yedek al.
    # Diğer tüm dosyaları SilentHill.exe'nin bulunduğu Bin klasörü içine at
    # Artık oynayabilirsin ama görüntü kalitesini High (Yüksek) ayara getirme sorun oluşabilir.

İşallah çalışır böyle bi oyunu oynamamak yazık olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc_Speed -- 4 Şubat 2009; 20:57:28 >
  • pixel shader 3.0 destekliyo denıycem bunu...
  • Ok bidene bakalım .Bende aynı sorunla karşılaşmıştım böyle hallettim. OIlmazsa keendi ayar dosyamı yollayabilirim.
  • Yaw oyunu actım ama bu seferde turkce yama ıse yaramıyo ona ne yapıcam¿
  • Yamayı Silent Hill Oyununu nereye kurduysan oraya atacaksın . Eğer Yerini Değiştirmediysen.

C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\silent hill homecoming\Engine\gameinfo\strings" klasörüne yamayı kuracaksın.

Değiştirdiysen yamayı değiştirdiğin klasörü gösterip kuracaksın.
  • Ewt kurdum suan ona dıkkt etmemıstım farkı bır yere kuruyous duzelttım cok tesekkurler tekrardan...
  • Bu oyunu controlları ne uyuz yaaw.İnvert felan da yok değiştirmenın bır yolu varmı bı yerde okumustum sankı...
  • Ayarlar olaması gerekiyor ben normal oynamıştım yada ayarlamıştım sanırım. Ayarları bi gurcala istersen.olmaazsa sana ayar dosyalarını yollayabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.