Şimdi Ara

Silent Hunter 5

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nihayetinde, resmi olarak açıklandı. Trailerdan görüldüğü kadarıyla Alman tarafında olacağız, diğer detaylar aşağıda :)

quote:

Silent Hunter 5

Geleceği-gelmeyeceği uzun zamandır tartışılan, ancak yapımda olduğu geçen hafta yarı-resmi olarak basına sızan denizaltı simulatörü Silent Hunter 5 Ubisoft tarafından resmi olarak açıklandı.

Şu anda pek bilgimiz yok, ancak edindiğimiz bilgilere göre oyunun getireceği en büyük yenilik gemide kaptan olarak serbestçe dolaşabilecek olmamız. Böylece savaş durumları dışında mürettebatın nasıl vakit geçirdiğini görebileceğiz.

Uzun yıllar boyunca Silent Hunter serisini takip eden ve "Suggestions" forumlarını aşındıran kişiler yanlarında mendil-kolonya bulundursınlar, lakin aşağıdaki trailerdan sonra mutluluk gözyaşları kaçınılmaz olacaktır.

http://www.youtube.com/watch?v=PJsNbv_louI

Ne zaman? Onun için Gamescom'u beklemek zorundayız, ancak bu sırada "Das Boot" filmini 24. kere izleyip Silent Hunter III'te Grey Wolves moduyla bir kariyer bitirseniz eminim bekleyiş daha kısa sürecektir.

Kaynak:www.redorchestratr.com

• inanamıyorum bu ne güzel haber !!!!!

saygı duruşunda durulacak..... durrrrrrrrrrrr

of ya eğer böyle birşeyi yani denizaltı içindeki hayatı azıcıkda olsa tadabilsek o zaman başka oyun bilmem , mafia 2 kusura bakma valla ama bu ne yaa, yıllardır Das boot & U-571 & Below üçgeninde gezindim durdum ama ufo gören bir masum köylü şimdi böyle bir oyun çıkacak diyor. İnanılmaz mutluyum bekliyoruz heyecanla.
  • sh3 gibi olsunda başka birşey istemem.
  • Valla bugün almış olduğum en iyi haberlerden biri.En çok sevindiğim şey de bence oyunun özü olan Alman U-Botlarına geri dönüyor oluşumuz.Umarım bu defa denizaltının bütün kısımlarını modelleyip oyuna aktarırlar ve girmediğimiz,müdahele etmediğimiz hiçbir yeri kalmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.