Şimdi Ara

Silicon Valley (2014-) HBO | 6. Sezon Başladı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
19
Favori
20.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tr altyazı yok. İngilizce altyazı ile mi izlediniz?
  • ne çabuk bitti ya bölüm valla özlemişiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusei -- 4 Mayıs 2016; 3:25:34 >
  • Giriş muazzamdı.
    Big Head dünyadaki en şanslı adam olabilir.
    Çabuk bitti yahu tadı damağımda kaldı.
  • Bölüm süperdi, gayet iyi bir başlangıç yaptılar. Bu diziyi hala izlemeyen varsa vakit kaybetmeden başlasın..
  • dizinin opening'i yeter izlemeye diziyi söylemiyorum bile

Erlich adamın karnını ağrıtıyor
  • 3x2

Giriş ve Çinli ile Erlich'in muhabbeti baya iyiydi. Onun dışında geçiş bölümü gibi birşeydi. Bu iş Jack ile olacağa benzemiyor. Ama olursa da baya saçma, komik bir hal alacak. Hooli'de çalışanlar da yeni bir algoritma buldu sanırsam. Bakalım kime satacaklar, yoksa yeni bir firma mı çıkacak?
  • 3x2

Bölüm tamamen müşterilere mi satalaım şirketlere mi satalım diye geçti resmen.Daha büyük ve daha iyi bi yere taşınmaları bence bizimkiler için iyi olmayacak kendilerini hiç işe vermiyorlar gibi gözüküyor.Ayrıca hooli de nucleus'un kovulmuş elemanları da Richard'ın algoritmayı çözdü, ne yapacaklar acaba.Daha bir de koca kafa var, onun da ne yapacağı önemli hiç göstermediler bu bölüm.
  • 3x2

güzel bölümdü. çinliyle diyalog çok iyiydi
    şu at sahnesi fenaydı ama çok uzattılar atlar resmen arkada ...
    richard enterprise olayını beğenmedi pek ama bence richard'ın istediği olur ileride.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• at sahnesi bayağı sürpriz oldu herkes için herhalde Spies. Thieves Criminals and Foreigners bu sahnede kahkaha attım Jian Yang'in olduğu her sahne çok komik oluyor zaten yine öyleydi.
    İlk bölümde ceo'ya güvendik de saçmaladı olmadı hiç. Eski Nucleos takımı da bir şeyler buldu rekabete gireceklerdir yeni bir isimle falan, Gavin o fikri vermez kimseye ama bakalım.

3x3

• Dizide bos beles guldurmeyen tek bi karakter yok ya harika cidden
    bu bolum en cok jared in kutuda kalma olayina guldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pazartesi gününü çekilebilir yapan,gün sonunda game of thrones hemen ardında da silicon valley izlemeyi planlamaktır.ardından da uyku
  • Şu adamların da işi bir rast gitsin arkadaş ya.
    Ceo'ya acayip gıcık oldum.Çiftleşen atların altında kalır umarım.
  • ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:1:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3x3

kovulacaklar kesin ya da bizimkilerin derdini anlar da tamam kutuyu unutun platformu yapın der belki. güzel gidiyor hikâye bakalım neler olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3x3

süper bölümdü ya çok güldüm
    Jared o nasıl bir aşağılamadır ya bölüm boyunca kolyeye yapılan yorumlar bitirdi beni Erlich Jian Yang'ı korkutması neydi öyle Richard tüm planı iki dakikada bozdu

3x4

• Çok iyi bölümdü yahu Ama herşey tam rayına oturdu iyi gidiyor derken 10snde yine boka sardı.
  • Plan bozuldu diyenler;

https://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Meinertzhagen#Sinai_Desert_and_the_Haversack_Ruse

Richard'ın o şekilde yapması aslında planın parçası, Meinertzhagen's Haversack denilen şey 1. dünya savaşında İngilizlerin Birüssebi savaşını kazanmak için yaptığı bi aldatma olayı. İçinde sahte kodların ve planların olduğu bir çantanın bilerek kaybedilmesi ve bunun Osmanlıların eline geçmesi. Devamında ise o çantanın gerçekmiş görüntüsü vermek için o kodların telsizlerde sürekli anons geçilmesi, çantayı bulmak için devriyeler göndermesi ve o plana uygun saldırılar yapılması (yüzlerce ingiliz askeri sırf bunun için ölüyor) da gerçekleştiriliyor. Tabii sonunda da İngilizler kazanıyor.

• bölüme bak ya

jared efsane ya, hele son cümle üstteki olay doğru, richard dizlik kullanıyor o sahnede

https://imgur.com/a/2xPuk

• Richard'ı paralelden içeri alacaklar.
  • Son zamanlarda heyecanla takip ettiğim, her bölümünü merakla beklediğim tek dizi galiba.
    Gerçekten efsane

3x3 gene çok güzel bölümdü.

Jared'ın o son sahnedeki küfürlü espri aşağılama gibi lafına acayip kahkaha attım sarıp sarıp izledim mükemmeldi gerçekten.Ardından Hendricks'in düşüşü ve kağıtların saçılması.Paralel işini öğrenecek yeni ceo ama tabiki kovmayacak.Ayrıca koca kafa hala nerde bilmiyoruz, göstermiyorlar...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.