Şimdi Ara

silikon halkalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.quietpc.com/ap-1003w-c-group burada görülebilecek silikon sessizleştirme halkaları ülkemizde bulunuyor mu? varsa fiyatları nedir sizce? siz böyle bir şeyi kullanmayı denemek ister miydiniz?

• bahaus,tekzen benzeri yerlerde lastik veya silikon conta diyerek bulabilirsin
    veya yine aynı şekilde musluk contası diyerek nalburlardada ebatını belirtererek bulabilirsin

resimde ebatları var türkiyedede bulunabilirsin
    sizin almanız gereken baştan 2. conta tekzende paketli 6 adeti 1,95tl satılıyor
     silikon halkalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackrebel -- 18 Ocak 2014; 16:42:44 >
  • bahsettiğiniz ürünler acaba silikon bazlı uzun süre dayanıklı olan ürünlerden mi yoksa kısa bir sürede sertleşip kaskatı kesilen kalitesiz plastik ürünlerinden mi diye merak ediyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dt.Görkem

bahsettiğiniz ürünler acaba silikon bazlı uzun süre dayanıklı olan ürünlerden mi yoksa kısa bir sürede sertleşip kaskatı kesilen kalitesiz plastik ürünlerinden mi diye merak ediyorum..

bahsettiğim yapı marketlerde silikon olarak belirtirseniz istediğinizi verirler
    ben plastik olanını almıştım arkadaşıma custom sıvı soğutmada pompanın vibrasyonunu kesmek için kullandık
    2 senedirde aynı şekilde herhangi bir sertleşme veya bozulma yok
  • teşekkürler verdiğiniz bilgiler için =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.