Şimdi Ara

Silikon Kılıf Bollastı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
19.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İphone num icin siyah bir silikon kılıf kullanıyorum 1 aydır.Enteresan bicimde kılıf 1 ayda telefona buyuk gelir durumda.Boydan en az 5 6 mm buyuk geliyor su anda.Silikon kılıflarda butur seyler normal midir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Silikon Kılıf Bollaştı: Nasıl Düzeltilir?

Silikon telefon kılıfları dayanıklı ve esnek olsalar da zamanla bollaşabilirler. Bollaşan bir telefon kılıfı, cihazının güvenliğini tehlikeye atabilir ve kullanımı rahatsız edici olabilir. İşte silikon telefon kılıfını düzeltmenin bazı yolları:

• Sıcak Su Kullan: Bir kaseye sıcak su doldur ve kılıfını suya daldır. Birkaç dakika beklettikten sonra kılıfı çıkar ve kurula. Sıcak su, silikonu genişletecek ve ardından soğudukça küçültecektir.

• Saç Kurutma Makinesi Kullan: Saç kurutma makinesini yüksek ısıya ayarla ve kılıfın içini 30 saniye ile 1 dakika arasında üfle. Silikon ısındıkça genişleyecek, ancak soğudukça küçülecektir.

• Buzdolabında Soğut: Bollaşan kılıfını bir plastik torbaya koy ve buzdolabının dondurucu bölümüne koy. Birkaç saat sonra kılıfı çıkar ve kurula. Soğuk, silikonu daraltacaktır.

• Daraltıcı Sprey Kullan: Piyasada özel silikon daraltıcı spreyler mevcuttur. Spreyi kılıfın içine püskürt ve talimatlara göre bekle. Silikonu daraltacak ve sıkılaştıracaktır.

• Kılıfı Kaynat: Bir tencereye su doldur ve kaynat. Kılıfı bir kaşık yardımıyla suya daldır ve 1-2 dakika kaynat. Kılıfı çıkar ve soğumaya bırak. Kaynatma, silikonu daraltmaya yardımcı olacaktır.

Yukarıdaki yöntemleri denedikten sonra kılıfın hala bol olduğunu düşünüyorsan, yeni bir kılıf alman gerekebilir. Silikon kılıflar genellikle ucuzdur ve cihazının korunması için önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bende kullanıyorum silikon kılıf benimde bollaştı fakat 5-6mm kadar büyük değil nasıl çözüm bulabiliriz acaba buna
  • Benimde karfurdan 6 tlye aldığım (teknosada 20ye satılan) silikon kılıf büyük gelmeye başladı cebe sok çıkar yalama oldu kılıf :D
  • Yaw bide baktım 40 50 tl ye bıle silikon kılıf var 20tl den baslıyor nerdeyse.1 ayda bollandı ayıptır ya.Acaba buzluga fılan koysak bı gece cekermı gene.
  • Yumşak silikon kılıflar çabuk bollaşabilir. 40 50 tl olanlar genelde sert plastikten oluşuyor. Ve esnemesi nerdeyse imkansız.http://www.iskin.com/solo/
    Örnek olarak bu ürünlere bir bakın derim.
  • 5-6 aydir iskin kullaniyorum hic bollasma gibi bir sorun yasamadim bende surekli cepe sok cikar durumundayim ama saglam mal
  • Slikon kılıfın dez avantajlarından biri de bollaşması gayet doğal, birde çok fena toz tutması. Bana göre slikon kılıf tercih edilmemeli illa slikon olcaksa Bedlam'ın dediği gibi iskin solo tarzı sert slikonlar daha cazip.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıldı (spigen kılıf)
    geçen yıl önce açıldı
    Apple silikon kılıf yırtıldı!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başlığı "Silikon Kılıf Kolbastı" diye okudum, dedim bu ne

Konuya gelince, genelde ucuz silikon kılıflarda yaşanıyor bu bollaşma problemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylargray -- 27 Kasım 2009; 15:17:48 >
  • çok çıkarıp takıyorsan telefona normal tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

Benimde karfurdan 6 tlye aldığım (teknosada 20ye satılan) silikon kılıf büyük gelmeye başladı cebe sok çıkar yalama oldu kılıf :D

Güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sylargray

Başlığı "Silikon Kılıf Kolbastı" diye okudum, dedim bu ne

Aynen ya dedim kolbastı ne alaka
  • deri kılıf kullanıyorum tavsiye ederim..
  • carrefour an tekrar alacagım ben de bu gidisle, benm ki de 1 numara buyuk gelmeye başladı??? :D
    neyse ki ben de 7 liraya almıştım.
    ama kullandıgım en kullanıslı kılıf, arabada ozellikle gosterge panelinin incerisine yan koyuyorum; navigasyonu oradan kullanınca sanki mercedes gibi hissediyorum.
    silikon kılıf, kaymadıgı icin istediginiz acıda istediğiniz yere dayayabiliyorsunuz. hem de cizilmiyor...
    bollassa da digerleerinden iyi, deri kılıfa sokup cıkararak telefona zarar veriyormusuz gibi geliyor bana...
    cok selam...
  • Yaw 7 lira da cok iyimis.Alayım bende 5 6 tane bollasanı atıp yenisiyle devam.Zira baska hicbir kılıf bu kadar kullanıslı gelmıyor bana.
  • Carfur dan 5 tl ye aldım yenisini.Aslında cok alıcaktım ama 1 tane kalmıs sansıma.Ama cok begendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sylargray
    Başlığı "Silikon Kılıf Kolbastı" diye okudum, dedim bu ne

Bende ilkbasta o sekilde okudum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.