Şimdi Ara

Silindi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scenser -- 5 Mart 2017; 23:1:9 >

• Scenser kullanıcısına yanıt
    düşme durumu doktor fln gerçekmi
  • bir doktora görün hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockme.baby

düşme durumu doktor fln gerçekmi

quote:

Orijinalden alıntı: C.R.U

bir doktora görün hocam

Gerçek tabii ki, hala başım az dizim çok ağrıyor ama kanamam durdu zaten başta az kanamıştı, dediğim gibisülale doktor olunca anında teşhir sahte doktor anne babadan geliyor. İlk 24 saat önemliymiş bunlarda ölen ilk 24te ölüyormuş, bu gece her saat başı alarm kurdum uyuduktan sonra uyandırsın diye. Bakalım ölmezsem editlerim yarın
    Benim garibime giden rüya, ve bu kadar gerçek hissettirip, öldüğümdeki acıyı, cennete gittiğimdeki gerçekleri, ruhun çıkarken olan hissiyatı falan olması, zaten melek görmeme vb çok özel mesaj geldi din açısından yorumlanan sevindim tabi de hala şokundayım olayların

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scenser -- 29 Ağustos 2015; 0:52:51 >

• yorumlara
  • Scenser kullanıcısına yanıt
    Ölmemişsin mübarek
  • Ölmedim de gece çok kötü geçti baş ağrısından birde saat başı uyandım
  • Bende buna benzer bir rüya görmüştüm; Böyle suriye'de evde gibi bir yerdeyiz etrafımız abd askerleri ile çevrili işte içeri girmeye çalışıyorlar dışarıdan ateşler ediyorlar helikopterler vs. (o zamanlar çok btf4 oynardım). Silahı alıp üst kata çıktım bir kaç el ateş ettikten sonra bir mermi geldi ve headshot öldüm! O ölüm hissini rüyada tatmıştım bide bulanması gibi bir şey
    tavsiyem fazla kafaya takma zaten bir gün o hissi gerçek anlamda yaşayacaksın belki öldüğün yer o pazar yeridir, benim de suriye de ne işim varsa
  • Bende Suriyeliler le çatışıyordum buna benzer :D.Bir rüyada tanımadığım kişiler uzun bir yolda yürüyerek uzaklaşıyordu benden. Bende onların peşinden giderken bir çukura düşüp kolum kanıyordu rüyamda. Sonra uyandım kolum cidden kanıyordu meğer duvara vurup kanatmışım bilinç altımda rüyaya aktarmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O da birşey mi ben bi keresimde rüyamda üzüm tarlasında teröristlerle çatışıyordum, rüyada yanıma el bombası düştü patlayacak diye kendimi bi attım filmlerdeki gibi bir uyandım yataktan atlamışım rüyanın etkisiyle.

• bir benzerimi desem nasıl desem böyle bişey benim başımada geldi
    rüyamda iken ölmüştüm böyle hani boşlukta ilerliyordum samanyolunda ilerler gibi etrafta böyle inanılmaz renkler vardı uzay gibiydi sadece ilerliyordum tek hatırladığım bu ama sabah kalktığımda öyle bir namaz kılma isteği vardıki başımı hiç secdeden kaldırmak istemiyordum ama velakin okul vardı direk okula gittim sonrada bu arzum geçti
  • Hayır olsun kardesim

• Bidaha gidersen dedemlere selam soylermisin

• Bunun gibii olmasada bende aranayla ucurmdan karanlık yere ucmustum araba 4 kişiyidik ilk basta herkes bagrıyodu sonra sadece benim bagırdımı farkettim ve bagırmayı kestim 2-3 saniye sessizlik oldu ve birdek yemekteyim noluya felan derken uyandım .

O karanlıktan yemege gectigimde rüyandan uyanmıs gibi hissettim cok gercekciydi

• Yataktan hemen kalkma. 30sn-1dk arası oturarak bekle. KAlkınca gözün kararırsa veya kararacağını hissedersen yere dik bi şekilde bak. Hatta mümkünse dik bi şekilde bakarak öne doğru kontrollü bi şekilde eğil. Aynı sorun bende de var ve bunlar kendi geliştirdiğim yöntemler. Kardeşimde de işe yaradı. Boş yere kafa göz yarma
  • serin hikaye kardeşim
  • rez, bu geceyi atlat bakalım hayırlısıyla mesajlarını bekliyoruz, geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.