Şimdi Ara

[SİLİNDİ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [SİLİNDİ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daynawarko -- 3 Haziran 2021; 17:15:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• [SİLİNDİ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daynawarko -- 3 Haziran 2021; 17:26:58 >
  • Daynawarko D kullanıcısına yanıt
    işlemcinizden memnunsaniz sırf bunun için masraf etmeye gerek yok. 800 ile 1333 MHz arasında gözle görülür bir fark olmayacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daynawarko

[SİLİNDİ]
    e5200 ile q8400 arasında kullanılan uygulamaya göre tabiki belirgin fark olacaktır. mesela e5200 ile chrome kullanırken daha fazla kararsızlaşma ve tıkanma hissedersiniz. lga 775 soketin yaşını düşündüğünüzde pek masraf etmeye değmez ama sahip olduğunuz sistemi komple değişim imkanınız yoksa quad işlemci ile (q8400, q9550) ile bir miktar rahatlama yaşarsınız tabi bu işlemcilere yüklü bedeller ödemedikçe.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bios dan seçebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MTT OnLine

Bios dan seçebilirsiniz.
    bilmeden cevap vermeyin. o nesli kullansaydınız biosdan seçilemediğini bilirdiniz. lga 775 platformunda ram işlemci taban frekansı ile doğru orantılıdır. fsb 1333 mhz işlemci kullanılmalı.

yalnız piyasada yer alan ve extreme diyebileceğimiz p45 ve üst segment varyasyonları ram frekansında bir miktar daha özgürlük sunmaktadır.

• [SİLİNDİ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daynawarko -- 3 Haziran 2021; 17:27:18 >
    US $15.95 | Intel Xeon E5450 Dört Çekirdekli 3.0 GHz 12 MB SLANQ SLBBM Işlemci üzerinde Çalışır LGA 775 anakart adaptöre gerek yok
    aliexpress.com
    US $15.95 |Intel Xeon E5450 Quad Core 3.0GHz 12MB SLANQ SLBBM Processor Works on LGA 775 mainboard no need adapter-in CPUs from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://s.click.aliexpress.com/e/mV9Ynio

Tavsiye ederim. Ben sizde ki anakart ile x5460 kullanmıştım ( ama x5460 tavsiye etmem çünkü soğutucu masrafınız olacaktır) Ayrıcahttps://www.youtube.com/channel/UCeH3vDZOE9f8_XvnMcvxzsg

Bu kanalda 775 pin anakartlar ve xeon serisi işlemciler hakkında bilgi alabilirsiniz.

• [SİLİNDİ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daynawarko -- 3 Haziran 2021; 17:27:25 >
  • quote:

[SİLİNDİ]
    Çalışır hocam

Çalışıyor hatta linkini verdiğim kanala göz atarsanız istemediğiniz kadar test vs bulabilirsiniz. Sadece modlu bios yüklemek gerekebiliyor o kadar zaten elinizde başka bir işlemci olduğu için onuda kolaylıkla yapabilirsiniz. Ben 2 ay öncesine kadar x5460 kullanıyordum :)

• Hepinize yanitlariniz için ayrı ayrı teşekkür ederim

• quote:

[SİLİNDİ]
    AI TWEAKER menüsünde DOCP yazan yer var ona çekersen olması lazım alt resimde benim bios seninde oralarda bir yerde vardır

[SİLİNDİ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 26 Haziran 2019; 2:49:54 >

• [SİLİNDİ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daynawarko -- 3 Haziran 2021; 17:29:0 >
    E5450 gta v oynatır. Ekran kartınız nedir?
    E5450 ile x5460 arasında pek bir fark yok
    X5460 r7 370 2 gb ekran kartı 8 gb ram ile
    Pubg cs-go fortnite witcher 3 gta v mortal kombat xl rahatlıkla oynanabiliyor. Tabi ki düşük orta grafik ayarları ile

• [SİLİNDİ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daynawarko -- 3 Haziran 2021; 17:28:21 >
    O zaman sorun olmaz. Yalnız şunu belirteyim GTA v in story modundan bahsediyorum. Online olarak deneme fırsatım olmadi bazı sebeplerden dolayı:)

• 2019daDHyekatilmak 2 kullanıcısına yanıt

[SİLİNDİ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daynawarko -- 3 Haziran 2021; 17:28:28 >

• [SİLİNDİ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daynawarko -- 3 Haziran 2021; 17:28:50 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.