Şimdi Ara

Silindi....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiteknoloji -- 4 Nisan 2008; 10:34:40 >

• Tebrıkler serhat bey
  • Güzel bir haber tebrikler
  • fiyatları yine fireball pahalılığında olacaktır tabii bunuda unutmayalım
  • Fireball'daki ürünlerin pahalılığı ürünlerin GERÇEKTEN pahalı olmasından ve abarmış euro kurundan dolayı ama Adamlar %70 kâr koymuyor heralde

Mesela bir örnek, ENERMAX GALAXY 1000Watt:

http://www.amazon.com/Psu-Galaxy-1000W-Crossfire-EPS12V/dp/B000PH9KTA/ref=pd_bbs_sr_9?ie=UTF8&s=electronics&qid=1207253734&sr=8-9
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=EGA1000EWL

Fireball avrupa distrübitöründen alabildiği için ürünü mecburen € bazında geliyor ve bakarsanız amazondaki dolar fiyatıyla aşağı yukarı aynı (çok az pahalı oluyor dolara çevirince). Ülkemizdeki kurlar sağolsun bizim gibi son kullanıcıların cebini yakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 3 Nisan 2008; 23:18:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

fiyatları yine fireball pahalılığında olacaktır tabii bunuda unutmayalım

Merhaba

Fiyatlar konusunda herhangi bir açıklama daha gelmedi gelince size bunu da bildiririm ama benim asıl dikkatimi çeken sizin benim her açtığım topic yada her yazdığım yorum ile ilgili hep olumsuz şeyler yazmanız. Böyle yazamazsınız fln gibi birşey söylemek haddime değil tabi de merak ediyorum benim ile bir sorununuz var mı ? Çünkü şu ana kadar bu forumdan hiçkimse ile bir sorunum olmadı sanıyorum. Kaldi ki sizin yorumlarınızı da genel anlamda severek beğenerek okuyorum. İyi günler dilerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hiteknoloji

Selam arkadaşlar

Size yine çok beğendiğinizi düşündüğüm bir haber vermek istiyorum. Hepimizin merakla beklediği kalitesi ile bizleri büyüleyen Crucial bellekler yakında (1-1.5ay içinde) resmi distribütor firma eşliğinde ülkemize giriş yapacaktır. Tabi ki bu firma yine hepimizin yakından bildiği Fireball firmasıdır. Onları kutluyorum ve umarım hepimiz için hayırlısı olur. Bu arada bu olayın gerçekleşmesinde gerçekten katkım olduğuna inandığım için de kendimi de kutluyorum. Çünkü aylardır bıkmadan usanmadan Fireball yetkililerinin başının etini yedim ve sonuçta anlaşma sağladım Tabi ki belleklerin gelmesine yakın bir zamanda da biz DH üyeleri için uygun bir kampanya fiyatı alıcağımdan da emin olabilirsiniz.

İyi günler dilerim.

www.hiteknoloji.com

Merhaba,

Kişisel olarak tanımadığım için niyetiniz hakkında bir fikir sahibi değilim ama bir konuya açıklık getirmekte yarar var. Son kullanıcıya satış yapan bir firma olduğunuz üstelik her mesajınızda internet sitenize link vermeniz ve "ben bunu yaptığım şunu başardım, şunla görüştüm" gibi ifadeleriniz amacınız maksadınız bambaşka olsa bile kullanıcıların aklında farklı izlenimler oluşturabilmekte. Kullandığınız ifadeler de benzer şekilde farklı noktalara çekilebilmekte. "Alacağım, edeceğim vs..." Herhangi bir marka Türkiye'ye gelebilir, siz de son derece uygun fiyat ile kullanıcılara sunabilirsiniz, işte bu tür girişimler için de forumumuzun "Sıcak Fırsatlar" bölümünü kullanabilirsiniz. Türkiye'de binlerce firma ve her firma yetkilisi forumda ben bu ürünü getirdim diye konu açarsa olacakları varın siz düşünün. Bir firma bir ürünü Türkiye'ye getiriyorsa duyurusunu forumumuzun "Basın Bültenleri" kısmında yapabilir, başka bir firmada fiyatlarda indirime gidiyorsa forumumuzun "Sıcak Fırsatlar" bölümünde ilgili bildirisini geçebilir.

Herkese iyi geceler dilerim,
    Erdi "fx57" Özüağ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silindi.
    4 ay önce açıldı
    Konu Silindi.
    3 yıl önce açıldı
    Silindi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

fiyatları yine fireball pahalılığında olacaktır tabii bunuda unutmayalım

Merhaba

Fiyatlar konusunda herhangi bir açıklama daha gelmedi gelince size bunu da bildiririm ama benim asıl dikkatimi çeken sizin benim her açtığım topic yada her yazdığım yorum ile ilgili hep olumsuz şeyler yazmanız. Böyle yazamazsınız fln gibi birşey söylemek haddime değil tabi de merak ediyorum benim ile bir sorununuz var mı ? Çünkü şu ana kadar bu forumdan hiçkimse ile bir sorunum olmadı sanıyorum. Kaldi ki sizin yorumlarınızı da genel anlamda severek beğenerek okuyorum. İyi günler dilerim.

Sizinle bir sorunum yok ama fx57 'ninde dediği gibi gizli gizli reklam yapmaktasınız fx57 çok iyi bir şekilde açıklamış durumu söyleyecek söz bulamıyorum ve fx57'nin yazdıklarına noktasına kadar katıldığımı belirtmek isterim

• Bu arada sizi bir önceki konuda da uyarmasına rağmen sizin bu uyarıyı dikkate almayıp yeniden bu tarzda bir konu açmanız hakkınızda gerçekten reklam amaçlı birşeyler yapıyorsunuz diye düşünmeden edemiyor insan , haa reklam yapında sıcak fırsatlar bölümünde bunu fiyatlarınızla doğru orantılı bir şekilde yapın ona kimse birşey demiyor ..

http://forum.donanimhaber.com/m_22325463/mpage_1/key_//tm.htm#22326343

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fx57

Son zamanlarda firma isimlerinin ön plana çıkarıldığı konu başlıklarının sayısındaki artış dikkatlerden kaçmamaktadır. Özellikle alıcı ve satıcı ilişkilerinin konulara cevap yerine özel mesajlar üzerinden gerçekleştirilmesi yanlış anlamaların da öne geçecektir. Lütfen biraz daha dikkat edelim.

Mesajınız alınmıştır. Uyarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 3 Nisan 2008; 23:52:18 >

• Tekrar selamlar

Hem @fx57 hocama hem de @helsloot arkadaşıma söylediklerinizi çok iyi anladım .Haklısınız son kullanıcıya satış yapan bir firmayız ve dediğiniz gibi açtığım her topic ister istemez reklam niteliği taşımaktadır. Ama sadece şunu belirtmek isterim ki açıtğım hiçbir konuda forum üyelerinin iyiliğine olmayan hiçbir haber yada bilgi vermedim . Ya da en azından ben böyle düşünüyordum. Sonuçta kendim de bu forumun etkili bir üyesiyim ve uzun zamandır da takip ediyorum herkese yardımcı da olmaya çalışıyorum . En azından bazı firmalar gibi buraya bir topic açıp bir ay gelmemezlik yapmıyorum ya da gizli gizli firma yetkilisi olup diğer kişilerin işine engel olmaya çalışmıyorum ki buna en iyi şahit yöneticimi OErdem olacaktır. Neyse dediğiniz gibi içten içe benim amacım ne olursa olsun haklısınız reklam oluyor . Buna da yapacak birşeyim yok sanırım. Rahatsızlık verdiysem özür dilerim herkesten.Bundan sonra donanım kısmına hiçbir şekilde yazı yazmamam en mantıklı çözüm olacak sanırım. Ben yine sistem tavsiyelerine geri döneyim en iyisi

İyi günler...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.