quote:Orijinalden alıntı: Jeneratör Peki kızlar minik eteği niye giyerler ? mini beyin mini kafada olur. göster ona minik kafanı
quote:Orijinalden alıntı: Gökhan G. Onu boşver de ben emolara bayılıyorum. arkadaşlar bu arkadaşın ismi alın formu doldurtun kampa alıyoruz
quote:Orijinalden alıntı: ThunderVolt Mini etek ne? Örnek falan var mı? Bizler modern insanlarız mini etekli kızlara 3 sn. 'den fazla bakmayız. Bu arada örnek isteriz.
quote:Orijinalden alıntı: Jeneratör Peki kızlar minik eteği niye giyerler ? çünkü mini eteği giyip abazan düdüğü yiyecek kadar minicik beyni vardır.ama evde veya belirli ortamlarda sorun çıkarmaz orası ayrı... o iletiyi yazan kız 1 kez de olsa kesin mini etek giymiştir...ve kesin çok beğeni almıştır tahminim.marjinalliğin bokunu çıkartmak diye buna derim.
quote:Orijinalden alıntı: Jeneratör quote:Orijinalden alıntı: Gökhan G. Onu boşver de ben emolara bayılıyorum. Bende Soldaki Amy Winehousa benziyor.
Töbe töbeee Giymesinler demiyoruz da, hobi olarak giysinler, mesela kışın en nadir zamanlarında falan, sonra su bulmuş bedevi gibi oluyoruz