Şimdi Ara

SİLİNEBİLİNİR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramroat -- 9 Mayıs 2016; 12:42:31 >

• Abi ben 15 yaşındayım. Pek fazla motordan anlamam fakat sonuçta diyorsunki 1996 model yani 14 senelik motor. İçten bile değil. Bence alacagın motor en fazla 5-6 yaşında olmalı.

14 sene cok fazla.
  • valla kardeşim 14.15.16 yaşında die düşünürsek bu bütçeye sahip vatandaşlar hiç arabaya binmesin o zaman
    bu yaşlardaki honda mazda mercedes bmw hala memleketin en popüler araçları arasında bence yaşla ilgili bi sorun yaşanmiyacağı kanaatindeyim ancak ii incelemek gerekir bu yaştaki araçları.
    ayriyetten bu yaşta alınan araçlar muhakkak her ne kadarda temiz olursa olsun ufak masraflı olur.

neonneden olmasın aslında

şöle bi inceledimde araç hemen hemen full.eğer binmek için alınacaksa olabilir.Binmek için diyorum çünkü ikinci eli çok çok zayıf bi araç
    marka olarakta kaliteli bi araç. ancak neon modeli hakkında pek bişey bilmiyorum

incelemeniz açısından bi ilan ekledim

saygılar
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chrysler-gurel-oto-96-model-hesapli-chrysler-neon-55195665/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiRaDeR33 -- 3 Eylül 2011; 21:25:53 >

• Alınır tabi

mal ayrılığı anlaşması yapılır

gönül rahatlığı ile nikaha alınır

nasıl olsa elde patlar, sizi de gömer

ama mirasınıza konamaz

• alınmaz. hem yakıt tüketimi fazla hem satması zor. hiç macera arama
  • desen ki 10000 11000 stratus alıcam aynı markanın aracı olabilir dersin ama tutup bizim memlekette neona 9500 parayı sokağa atmakla aynı şey
  • Aldinmi nasıl tavsiye edermis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski kasa neon alınmaz gücün yeterse yeni kafasını al eski kasadaki gördükleri hataları yok edip yeni bir araba yapılmış

Bu mesaja eklenen görseller:

SİLİNEBİLİNİR SİLİNEBİLİNİR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.