Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar asus z97-ar kullaniyordum ama bozuldu.servise verdim. idareten H81-Gamer aldim. gerçi broadwell destegi hariç z97-ar den pek asagi kalir yani yok gibi. tek sorunum anakart sicakligini görüntüleyemem. hw monitör 116 derece olarak gösteriyor. aida64 anakarti taniyamiyor. sadece biosa girince görebiliyorum. yok mu bunun bir yolu? baska bir arkadasimda h81-plus kullaniyor onda da ayni sorun var. acaba asusun h81 anakartlarinda mi bir sorun var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahit37 -- 8 Ocak 2015; 18:43:43 >

• Asus ai suite ile bakmayı denedinmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

Asus ai suite ile bakmayı denedinmi?

hocam bir sürü program denedim o hiç aklıma gelmemişti. bir de onunla deneyeyim
  • Asıl onunla bakman gerek asusun kendi yazılımı... Asus boardlar genelde başka programlarla düzgün göstermiyor sıcaklık-voltaj gibi değerleri... benimkinde öyle en azından.
  • peki hocam sistemi yeniden başlat dediğim zaman sistemi önce kapatıyor sonra açılıyor.yani önce komple elektriği kesiyor.sonra kendi kendine açılıyor bunun sebebi ne olabilir? sanırım anakarttan bir ayarı değiştirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cahit37 -- 7 Ocak 2015; 23:39:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahit37

peki hocam sistemi yeniden başlat dediğim zaman sistemi önce kapatıyor sonra açılıyor.yani önce komple elektriği kesiyor.sonra kendi kendine açılıyor bunun sebebi ne olabilir? sanırım anakarttan bir ayarı değiştirdim

O bendede oyle oluyor sebebini bilmiyorum ama daha saglikli sanirsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam neden olabilir bu durum?
  • quote:

quote:

peki hocam sistemi yeniden başlat dediğim zaman sistemi önce kapatıyor sonra açılıyor.yani önce komple elektriği kesiyor.sonra kendi kendine açılıyor bunun sebebi ne olabilir? sanırım anakarttan bir ayarı değiştirdim

hocam biosa girip çıktıktan sonrada aynı şey oluyor. önce sistemi komple kapatıyor sonra kendi kendine açılıyor. z97-ar kullanırken böyle bir sorun yoktu
  • hocam bu bence bir sorun.ilk defa görüyorum böyle birşey.
  • quote:

quote:

hocam neresi daha sağlıklı? belli ki bir sorun var. yeniden başlatma sırasında pc komple gücü kesip sonra kendi kendine yeniden çalışmaz.öyle şey olur mu,bir sorun var
  • quote:

Orijinalden alıntı: spellforce37

quote:

quote:

hocam neresi daha sağlıklı? belli ki bir sorun var. yeniden başlatma sırasında pc komple gücü kesip sonra kendi kendine yeniden çalışmaz.öyle şey olur mu,bir sorun var

Benim sistemim aldığımdan beri o şekilde biosdan çıktığım zamanda öyle oluyor tamamen kapanıp tekrar açılıyor asus h81m-c kullandım ondada öyleydi bende tüm asus boardlarda öyle oluyor diye düşündüm m5a97 evo'da kullandığımda öyleydi... Bi zararı olmadı açıkcası sisteme... Sağlıklı demek evet belki yanlış olur ama... Videoya alabilirim cahit dostm bendede öyle...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spellforce37

quote:

quote:

Benim sistemim aldığımdan beri o şekilde biosdan çıktığım zamanda öyle oluyor tamamen kapanıp tekrar açılıyor asus h81m-c kullandım ondada öyleydi bende tüm asus boardlarda öyle oluyor diye düşündüm m5a97 evo'da kullandığımda öyleydi... Bi zararı olmadı açıkcası sisteme... Sağlıklı demek evet belki yanlış olur ama... Videoya alabilirim cahit dostm bendede öyle...

hocam bende m5a97 evo r2.0 kullandım,z97-ar kullandım şimdi de h81-gamer kullanıyorum ama ilk defa böyle bir şey görüyorum.bence bu biostaki bir ayardan dolayı böyle oluyor.ama biostanda bulamadım öyle birşey veya ben bilmiyorum

• hocam benim kullandığım ramler bunlar:

http://www.kingston.com/datasheets/khx1600c9d3k2_8g.pdf

biosta 1.5V 1333mhz olarak görüyor. sitesindeki bilgiye göre bu ramler 1.65V da 1600mhz olarak çalışıyor. ben voltage değiştirmeden frekansı 1600mhz seçtim sorun düzeldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.