Şimdi Ara

silinebilir.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artles -- 9 Şubat 2021; 1:54:10 >

• Olmuyorsa zorlama hocam ben muhabbette samimileşemediğim kızla konuşmuyorum prensip meselesi Eğer kız sevecen,samimi bir şeyse mutlaka konu açılıyor kendi kendine ama eğer zorlana zorlana muhabbet çıkıyorsa ilişki sırasında sıkılırsınız bence
  • Kiss Ya Matilda kullanıcısına yanıt
    Ya hocam aslında bi diğer sorunda cinsel dürtülerime engel olamıyorum.

Hani biraz abez bi örnek olucak ama mastürbasyon yaptıktan sonra 1-2 saat sanarsin ki brad pitt'im öyle bi iplemez tavrim var ama o his geçti mi hayvan gibi saldırasim geliyo işte bide kız çekici olunca buna engel olamıyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artles

Ya hocam aslında bi diğer sorunda cinsel dürtülerime engel olamıyorum.

Hani biraz abez bi örnek olucak ama mastürbasyon yaptıktan sonra 1-2 saat sanarsin ki brad pitt'im öyle bi iplemez tavrim var ama o his geçti mi hayvan gibi saldırasim geliyo işte bide kız çekici olunca buna engel olamıyorum :D

Aynı ben hocam Duştan çıktım saçlarımın yanlarını geriye götürüyorum falan bir şekiller bundan sonra kimseye tahammül yok diyorum 2-3 saate geçiyor :D
  • sana karı bulmak lazım gerisi boş
  • Her erkek böyledir :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam vallahi 7/24 seks muhabbeti yapsam sıkılmam kızlara bunu hafiften belli edince bi tarafları çok kalkıyor ama engel olamıyorum kendime hiç cool davranamıyorum o konuda.

Dış görünüşüm ile ilgili bi sorunum yok tamamen hayvanlıgımdan kaybediyorum boyum tipim falan yerindedir ama konusurken sanki 1.86 cocuk gidiyo 1.60 kıza aç çocuk geliyo.

O kadar da kızla birlikte oldum hani kız görmmiş değilim kendimi övmek için söylemiyorum yanlış anlamayın ama doyamıyorum allah kahretsin napcam ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artles

Beyler öncelikle herkese selam,iyi geceler.

Soru açık, arkadaş vasıtasıyla yeni tanıştığınız bir kızla sohbet ederken muhabbet kesildiğinde uzatmak için çaba gösterir misiniz yoksa akışına bırakıp '' hemen olup olmamasının bi önemi yok, sabrın sonu selamettir'' mi dersiniz ?

Yani aslında biraz daha açmam gerekirse dün birisiyle tanıştım muhabbet tıkanınca veya geç cevap verince falan tribe giriyorum sürekli bişeyler konuşmak istiyorum hani araya mesafe girmesin istiyorum yarın buluşucaz, siz bu durumlarda ne yapıyorsunuz biraz daha ağırdan mı satıyosunuz bunu demeye çalışıyorum.

Çünkü eğer bende yeni sohbet açmayıp kısa cevaplar vermeye başlarsam konu kapanıcak ve konuşamıcaz diye çekiniyorum

İnsanlar gün içerisinde yemek içmek sıçmak gibi birçok fiilde bulunabilir ve o arada cevap yazıp konuşacak vakitleri olmayabilir.

Tek kızla konuşmadığım için problem yok yani kafaya takmıyorum ama sonunda yazıyorlar çünkü genelde aram iyi ve aynı durumlar bende de oluyor işim oluyor vs geç cevap veriyorum bu doğal birşey.Ama sorun yapılacak birşey yok sonrada konuşuyoruz zaten.

Hayatına çok kız girmiş.birisinin böyle yapması ilginç geldi ya abazasın yada cidden tecrüben yok 2-3 kez konuşup geçiyor çoğu.

Ne güzel yarın buluşacakmışsınız o buluşmaları arttır, whatsapptan konuşmakla bi mok olmaz olmayacak.İnsanlar elinde telefonla bikbik beklemiyorlar çünkü.

Whatsappta ki konuşmalar çok farklı yorumlanabilir yani kız belki uzun süre yazmaz ama sana değer vermediği anlamına gelmez, mesajı görüpte cevap yazmayı unutabilir.Aranın iyi olduğunu düşünüyorsan salla geç takma yok geç yazmışta bilmem ne.Ama çok sıkı tutma genelde buluşmaya çalış.

• Artles kullanıcısına yanıt
    her tıkanısınızda "sözün bittiği yerdeyiz" de veya her tıkandıgınızda kızın ismini söyle efendiğim dediğinde aklıma hemen saçmalayacak bişey gelecektir. ve birgün konusmamak için sevgilin olmaması için kızlardna kurtulmak için gayret edeceksin.
  • Arkadaşım sabrın sonu selamettir fazla kasma abes kaçar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.