Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimahishalilar -- 13 Kasım 2006; 0:20:38 >

• yok mu bi öneri arkadaslar yaa

• bendede1 tane ölü piksle var 3500 $ lık alet am ayapacak bişi yok sağlık olsun diyorum çok fazla etkilemiyor beni
  • bendede 1 ölü 2 yaralı var
    yolladım adamlar 2 yaralı olan pixeliniz test programlarımızda sorunsuz olarak görünüyor diyo yaa!
  • Bende hic olu piksel yoktu bi gun dusurdum keratayi 1 hafta kadar sonra boydan boya 2 sira piksel beyaz oldu. Servis gikini cikarmadan degistirdi ustelik laptopin kosesinde bariz bir kirik oldugunu halde.... Insallah faydali olabilmisimdir

Laptop dell idi bu arada..
  • çok fazla bilgim yok bu makineler hakkında ama ufak darbeler ya da ufak olmayan darbeler bu işi çözecektir diye düşünüyorum... ;)
  • inanin durum cok sinir bozucu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    geçen yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhabalr içini açmadan tek piksel yapmak zor ama ekranın içini açarak ölü piksel oluşturmak istediğin noktanın sütün ve satırına(1280 sütun x 800 satır dan herhangi biri) giden film kabloyu bulup o satır ve sütüna ordaki voltajın 2 yada 3 katı voltaj uygulamak gerekir bu yuöntem hiç denenmedi ama etkili olabileceğini düşünüyorum kolay gelsin

• Arkadaşımın bilgisayarında bir tane ölü piksel var. Eğer mümkünse onu sana verebiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: koseaa

merhabalr içini açmadan tek piksel yapmak zor ama ekranın içini açarak ölü piksel oluşturmak istediğin noktanın sütün ve satırına(1280 sütun x 800 satır dan herhangi biri) giden film kabloyu bulup o satır ve sütüna ordaki voltajın 2 yada 3 katı voltaj uygulamak gerekir bu yuöntem hiç denenmedi ama etkili olabileceğini düşünüyorum kolay gelsin

aciim ekranin icini sonra deistirmek icin 400$ istesinler
    sorun komple cozulsun degil mi
    Allahtan kafa calısıo

• Öyle bir işlem yapman gerekiyorki bilincli olmadıgı belli olsun ve direk değiştirsinler laptopunu. Bi nevi delil bırakmadan cinayet işlemeye benziyor

Benim aklıma gelen ilk sey bir 07 rotring(7 ytl civari) kalem ile icinde uc olmadan, direk metal ucuyla, ilgili pixel'e 90 derecelik(dik açı) açı ile 3-5 Newton kuvvetinde vurmak. Ekranı catlatma ama

Şaka bi yana geçmiş olsun Ya toshiba yı okadar metediyorlar, niye böyle bir sey garanti kapsamında değil anlamış değilim. Peki bu bütün markalar icinmi gecerli. Örneğin ACER'da ???

• aman diyim bulaşma böyle işlere
    unutma her temas iz bırakır...
  • birşeyler yaparsın belki ama iz kalır bu daha büyük problem olur.
  • m635 topicinde biri anlatmıştı!
    kuzenimi kardeşimi neyse bi ufak tefek bi velet parmağıyla ekrana dokunmuş dokunduğu yerde ölüpixel olmuş diyodu.
    Şahsen ben kuzenime yeğenime bütün sülalemin veletlerine dokundurdum bimok olmadı

• Hocam öyle vurmayla olacak bir şeyse ucu ine bir şeyle vurma iz olur onun için yumuşak uçlu ve geniş alana darbeyi yayacak biiyle dene makine kapalyken falan monitörü elinle sık ezmeye çalış falan bişiyler yap
  • Walla hocam yerinde olsam hiç uğraşmam
    vurmaya falan çalışırken daha kötü bişey olur sonra makine elinde kalır
    ama makineyi açıp fazla volt verme fikrine koptum
  • fikirler yaratıcı ama halen bi oluru yok bu işin
  • ölü piksel yapmanın oluru yok o yüzden bence yapman gereken mal ayıplıdır diye tüketici haklarına başvurman belki oradan sonuç alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.