Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, elimde 2 adet gamebook var pek anlamıyorum pclerden o kadar fakat fiyatları yakın oldugu için kararsız kaldım sizce hangisi neden? Tek bildigim abranın kasasından şikayeti vardı bi arkadaşım plastik gibi diyordu msi üretiyor ama kasalarını diyenlerde var bu öncelikli sorum diğer özelliklerdede siz yardımcı olursanız sevinirim.. linkler aşşagıda

http://www.sanalmarketim.com/msi-ge60-2qe1093xtr-apache-pro-core-i74720hq-8gb-128gb-ssd-1tb-gtx960m-156-full-hd-freedos-hediyeli/p_61724/. Fiyat :3.950₺

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V5-1-3.html#.Vb57t5BODON
    Fiyat : 3.699₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucukmucuk -- 23 Ağustos 2015; 11:16:54 >

• hocam bence bu bütçeye gtx970m li bir monster ya da msi olanı al.ikisi arasında performans olarak bir fark olacağını sanmıyorum.

bu arada bu site güvenilir midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batgyro -- 3 Ağustos 2015; 0:16:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batgyro

hocam bence bu bütçeye gtx970m li bir monster ya da msi olanı al.ikisi arasında performans olarak bir fark olacağını sanmıyorum.

bu arada bu site güvenilir midir?

Sitenin Antalya'da bayisi var yarın gidip oraya uğrayacağım msi için haber ederim, Güvenilir galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GORT kullanıcısına yanıt
    evet msi almaya karar vermiştim ama gittigim gün öğleden sonra indirim bitmiş hala bakıyorum bilgisayar emin olamıyorum. araştırdıkça kafam karışıyor...
  • Monster tulpar t7 v2.6 almanı öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyatlara çıkabiliyorsan tulpar alsana onun dışında lenovo y50 ye de bakabilirsin.
  • nedense monster,msi, ve asus hariçi leptop almak istemiyorum. tulpar sevemedim pek sevdiklerimde fazla pahalı geldi bilmiyorum abra a5 ve a7lere bakıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.