Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gigabyte ud3p 8+2 faz olduğu için oc potansiyeli yüksektir. Eğer oc yapmayı düşünüyorsanız ud3p alın. Bende msi 970a-g46 var ama ud3p kullanan arkadaşım daha yüksek değerlere stabil çılabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogukan733 kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz anakart pahallı. İ3 alsam daha hesaplı durum oluyor o zaman

• İ3 4160-4170 al.

2011 model olan bu işlemciye şu vakitte bu kadar para verilmez.

2 sene önce olsa olurdu ama şuan çok mantıksız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustafaaBurak

Söylediğiniz anakart pahallı. İ3 alsam daha hesaplı durum oluyor o zaman

http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-970a-ud3p-amd-970sb950-am3-ddr3-2000mhz-oc-anakart.html

335 lira, eğer oc yapacaksanız fiyat aralığındaki alınabilecek en mantıklı anakart olur 6300 için. Diğer anakartlarla da oc yapılır tabi ancak bunun kadar yüksek hızlara stabil çıkamazsınız. Kaldı ki oc yapmadan bile güzel bir işlemci 6300. Tabi i3 h61 sistem toplarsanız daha hesaplı olabilir belki doğrudur ancak çoğu uygulama artık çoklu çekirdek performansına önem veriyor bu yüzden bana kalırsa i3 almaktan daha mantıklı olur 6300.

Yine de bütçeyi azcık daha yukarı çekip ortalama bir i5 toplamak çok daha mantıklı olur

• Şuan İ3 sistem toplarsan ileride yükselmek için daha fazla seçeneğin olacak.
    İdareten şundan alsam maddi durumum iyi oldukça yükseltsem olmaz mı?http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-78lmt-s2-amd-760g-sb710-am3-ddr3-1333mhzoc-vga-anakart.html?srt=UP

• quote:

Orijinalden alıntı: MustafaaBurak

İdareten şundan alsam maddi durumum iyi oldukça yükseltsem olmaz mı?http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-78lmt-s2-amd-760g-sb710-am3-ddr3-1333mhzoc-vga-anakart.html?srt=UP

Olur tabi, ancak o anakartı kullanmadım ve kullanan birini görmedim ayrıca 760 chipset hakkında da hiç bilgim yok bu yüzden yorum yapamayacağım kullanmış veya bilgi sahibi olan biri cevaplarsa daha güzel olur.

@tayfn1907 nin dediği de mantıklı, eğer ileride upgrade etmeyi düşünürseniz ortalama bir anakart alırsınız üstüne i3 alırsınız, sonra bütçeyi artırınca işlemciyi satar anakarta dokunmadan daha iyi bir işlemci alırsınız. Tabi bunu yapacaksanız gidip 100 küsür liralık bir h61 anakart almanızı tavsiye etmiyorum geleceğe yönelik bir anakart alırsanız daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogukan733 -- 26 Eylül 2015; 19:29:49 >

Sıfırdan kasa topladığım için bu kadar tutumlu davranıyorum. 5 6 sonra sistemi güçlendireceğim. Fakat Şuanlık bunlar ideal geldi

• Öyle dandik bir anakartın üstüne yükseltme yapamazsın zaten.95w tdp üstünü desteklediğini bile sanmıyorum.

i3+h81 chipsetli bir anakart alırsan ilerde hiç değilse i5lere filan yükseltip adam akıllı kullanabilirsin.i3 bu durumda çok daha iyi olur.
  • Ben olsam hiç birini almam bu dolar kuru yüzünden. Mis gibi 2.el 2500k, 2600k yada 3570k z77 Anakart ile 600 liraya kapatırdım. Al sana canavar gibi sistem. Gtx970'e kadar yolur var.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.