Şimdi Ara

silinebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
6
Favori
25.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gaius Cladius Glaber

Taktik veriyon sandık ya la

Hangi sandık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biri de senin ananla bacınla sosyal medyadan iletişime geçse, onunla tanışsa, dikkatini çekse hoşuna gider mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya girecek bir nokta bulmaya çalış mesela, bir fotoğrafında bir nesne gördün, ilgini çekti, onunla ilgili konuş. Baktın hiç bir şey konu açabileceğin, bodoslama dediğimiz yöntemle "Selam" yazarak gir konuya. Merhaba, nasılsın? de mesela. Çok zor, çokta olmayacak şeyler değil. Bir kaç kızla instadan tanışıp baya muhabbet etmiştim, zaten amaç muhabbet olsun, vakit geçirmek olsun. Karşıdaki de bunu fark edince o da seninle daha rahat konuşmaya başlayacaktır.
  • Başlık yanlış anlaşılmaya müsait olduğu için tavsiye vermiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Electric Blue

Eve gidince editlerim, bu mesajı gören alıntılasın da unutmayayım.

Hocam bekliyorum sizi. Artık unuttuğunuzu düşünmeye başlayacağım.

• sosyal medyadan konuya gireeceksen çok farklı olman lazım çünkü türkiye'de kızlara özellikle insagram'dan gelen düzenli günlük mesajlar var "selam, merhaba" gibi, ne olduğu belli olmayan insanlardan. çoğu dalga geçer, hatta hiç cevap vermez belki de. tavsiyem yüzyüze tanışman, ama yok illa sosyal medyadan diyorsan yaratıcı olman lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: son liseli

sosyal medyadan konuya gireeceksen çok farklı olman lazım çünkü türkiye'de kızlara özellikle insagram'dan gelen düzenli günlük mesajlar var "selam, merhaba" gibi, ne olduğu belli olmayan insanlardan. çoğu dalga geçer, hatta hiç cevap vermez belki de. tavsiyem yüzyüze tanışman, ama yok illa sosyal medyadan diyorsan yaratıcı olman lazım :)

Katılıyorum. Kızlara günde zibilyon tane arkadaşlık isteği, dm mesajı geliyor. Senin onlardan farklı "slm,nbr" şeklinde değil daha yaratıcı tanışma mesajı atman lazım ki farklı olsun.
  • assassinchn47 kullanıcısına yanıt
    Hocam biran bu yazıyı ben yazmışım gibi hissettim bende makine mühendisliği okuyorum hocam ve tüm anlattıklarınız birebir aynı ve hocam ben şunu anladım sosyal medyadan olmuyor bu işler denedim ve olmadı hocam

• Gerekli gördüm ve açtımdan sonrasını okumadım niye gerekli olsun ki tipsiz ergenler

• kız arkadaşımla instagramdan tanıştım fotoğraflarını beğenip direk selam yazmak yerine bitti galiba yazıp giriş yaptım ordan aktı muhabbet 6. aya giricez
  • Takip
  • Amacının ne olduğunu önce kendine sormalısın?

Sadece şey için mi?

Hem sevgili hem şey için mi?

İleride evlenmek için mi?

İlk 2 maddeyi önermem. Çünkü empati yapmak insana ağır gelebiliyor.

O yüzden 3. maddeden yola çıktığını düşünerek yani sevebileceğin hayatının kadınını bulup evlenme amaçlı bu yola girdiğini farzedersek birkaç tavsiyede bulunmak isterim.

Öncelikle ayna karşısına geçip ben nasıl biriyim diyerek bir kız penceresinden kendine bak.

Özelliklerin; ortalama bir boy ortalama bir yaş ortalama bir zeka ortalama bir hayat. Bu yüzden seninde hedef kitlen bu olacak. Hedef kitleyi zorlarsan başarı şansın düşebilir. Yani seni daha çok uğraştırabilir.

Bunu tanımladıktan sonra sosyal medyayı boşvermelisin. Günlük hayatta alıcağın olumlu ve olumsuz tepkiler daha çabuk olacak ve sonuca ulaşmanı kolaylaştıracak.

Bir markete gittin bir kız gördün ve hoşlandın diyelim işte bu olabilir dedin mesela.

Burada yapman gereken -ki sen erkeksin ve senin olaya başlaman gerekiyor- kızla bir iletişim yolu araman olacaktır.

Önce bakarsın. Bakışmak aslında birçok cevabı sana verir. Önce bayanın evlimi bekarmı olduğunu bilemye çalış, bekar olduğunu ve arkadaşı olmadığını o bakışlardan anlamalısın.

Sonra yapman gerekenler senin yapabileceklerinle ilgili.

Gidip kızın alışveriş arabasına toslamak biraz kaba bir davranış tabi. Buna alternatif birçok yöntem var;

Örneğin kız diyelimki kahvelere bakıyor. Sen de kahve reyonuna yanaşıp "pardon kahve konusunda yeniyim tavsiye edebileceğiniz bir marka varmı?

Şimdi bu soru aslında saçma gibi tepkide alabilirsin ama savunman için iyi bir alternatif.

Diyelimki kız sert çıktı banane ya ne alırsan al. İşte cevabı aldın. Başka kişilere yönel. Ama gidip çok güzelsiniz dersen banamı asılıyosun slk diyebilir veya etrafta yaygara koparabilir.

Bu tabi kötü senaryo. Burda bizim direk kıza söylemeden kahve üzerinden muhabbet geliştirmeye çalışmamızın amacı oluşacak olumsuz tepkide " ne yaptım abi ben sadece bayana iyi kahve hangisi olur diye sordum bayanlar daha iyi anlıyor yardım istedim sadece dersin işin içinden kız kaba biri olarak çıkar.

Aynı zmanda kızın da kendini hemen cevaplamak durumunda hissetmemesi açısından.

Şöyle ; kız senden ilk izlenim olarak olabilir diye içinden geçirmişse;

Çok güzelsiniz arkadaş olalım mı tarzı sorunuza tepkisiz kalabilir veya kültür çevre baskısı ve utanma gibi sebeplerden cevaplamayabilir.

Oysa kahve üzerinden konuştuğumuzda kızın sizden yana gönlü varsa bu kahve konusunda birşeyler söyler. Bu muhabbetin ilerlemesi durumu sizin becerinize kalmış tabi.

Kızın kibarlıkla sorunuzu cevaplaması esnasında üzerine düşen görev-ki eğer kabul edersen" kızın nezaketenmi yoksa sizden biraz da olsa hoşlandığı içinmi cevap verdiği.

Bunu okuyabilmek için muhabbeti biraz daha uzatabilirsiniz.

Şimdilik bu kadar taktik yeter. Bu tavrın aynı zmanda sana uygun kişiyide seçmeni sağlayabilir. Yani kız kahve konusunda konuşurken onun cümlelerinden nasıl bir tip olduğunuda anlayabilirsin.

lanet olası kahve çekirdekleri yada bu çeşit kahve tavsiye ederim gerçekten şunla beraber içimi çok hoş dediğinde

karakter tahlili yapıcan.

Şimdilik bu kar. Eğer kızda öğrenciyse makarna reyonu daha uygun olur tabi:)

• quote:

Bu mesaj silindi.
    Eve gittiniz mi hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luken Drew

Taktik almaya geldim, gidiyorum.
    adam ağırlaştırılmış müebbet yemiş arkadaş!
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hala yolda mısın hocam?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.